Gonzalo Boye, columnista d'El Nacional, segueix patint la INjustícia espanyola. Ara li reclama 1,2 milions d'euros per un cas de 1988 que, lògicament, ha prescrit. Poques TV donen veu a l'advocat de Quim Torra i Carles Puigdemont i una de les valentes és ETB. Al programa basc En Jake d'aquest divendres han entrevistat el jurista que ha pogut dir com se sent.

boye ETB

ETB

Xabier Lapitz: "Señor Boye, le tienen ganas ¿no?". Gonzalo Boye: "La Audiencia Nacional está haciendo de las suyas. No solo crearon la 'doctrina Boye' sino que también se inventaron un tribunal para resolverla. La juez Espejel que juzga a Trapero en la Audiencia Nacional convocó un pleno 'ad hoc' para resolver un tema que está prescrito hace 18 años". La clau és aquesta frase: “Yo sé a quién estoy defendiendo, y sé el precio que eso tiene. Si piensan que este tipo de medidas me van a amedrentar, mire, prefiero ser pobre pero honesto".

Gonzalo Boye Advocat - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar. 

Boye treu foc pels queixals. Ha patit estranys robatoris a casa, li treuen temes arxivats. Ser el defensor als tribunals dels presidents de la Generalitat és gairebé tan perillós com ser president de la Generalitat. I enmig la responsable, "la amiga Concha" Espejel, la jutgessa íntima de Cospedal. Com a premi l'han ascendit a l'Audiència Nacional. Arribarà al Tribunal Suprem. Marca Espanya.