Brad Pitt no només és un reconegut actor de Hollywood, sinó que també s'ha convertit en un d'èxit empresari vitivinícola. La seva passió pel vi el va portar a adquirir, juntament amb la seva exesposa Angelina Jolie, el Château Miraval a la Provença francesa, una vinya amb una rica història i un terroir excepcional.

Enclavat en una vall privada envoltada de boscos centenaris i oliverars, Château Miraval s'estén per 500 hectàrees, de les quals 30 estan dedicades a la producció de vi. El clima mediterrani de la Provença, juntament amb la composició del terra i l'experiència de la família Perrin, socis de l'actor en aquest projecte, donen com a resultat vins d'una qualitat excepcional.

La producció de Miraval es caracteritza per una aposta per l'agricultura ecològica i l'elaboració artesanal. Els seus vins es distingeixen per la seva frescor, elegància i complexitat. El Miraval Côtes de Provence Rosé és un blend de raïm Cinsault, Grenache, Rolle i Syrah.

Chateau Miraval
Chateau Miraval

Tal com precisa Mdzol en el seu lloc web, aquest vi es caracteritza pel seu color rosa pàl·lid amb reflexos brillants. A nas, ofereix aromes a taronja, cireres i aranja amb matisos minerals, espècies i notes de bruc. En boca, és fresc i elegant, amb una acidesa equilibrada i un final persistent. El Miraval Côtes de Provence Rosé s'aconsegueix per uns 20 euros, i la versió més barata Studio Miraval Rosé, per uns 10.

Disputa de Angelina Jolie i Brad Pitt per la vinya

Per descomptat que la batalla legal entre Brad Pitt i Angelina Jolie va incloure la propietat de la vinya Château Miraval, aquest conflicte va iniciar el 2021, dos anys després del seu divorci (encara que la seva separació real va ser el 2016). La disputa va girar al voltant a la venda de la participació de la protagonista de 'Sr. i Sra. Smith' al celler a l'empresari rus Yuri Shefler sense el consentiment del seu exmarit.

Resulta que quan van comprar la finca, van establir que cap dels dos no podria vendre la seva part a un tercer sense l'acord de l'altre, el que va generar més problemes en la separació de l'exparella.

El 2022, l'actor va demandar a Angelina Jolie per violar aquest acord que els impedia vendre les seves accions sense el permís de l'altre i el 2023, ella per la seva part va presentar una contrademanda, al·legant que no va existir tal acord i que buscava "independència financera" i "tancar un capítol dolorós".

Pax jolie-Pitt i Angelina Jolie / GTRES
Pax jolie-Pitt i Angelina Jolie / GTRES

Vida de Brad Pitt en l'actualitat

Brad Pitt, als seus 60 anys, continua sent una de les figures més fascinants de Hollywood. L'actor, productor i filantrop ha aconseguit mantenir una reeixida carrera al llarg de quatre dècades, acumulant una infinitat de premis i el reconeixement del públic.

En l'àmbit professional, el famós continua aconseguint èxits. El 2023, va estrenar la pel·lícula 'Babylon', juntament amb Margot Robbie, i 'Bullet Train', amb un elenc estel·lar. A més, es troba treballant en diversos projectes, incloent una nova cinta del director David Fincher.

Quant al seu cor, Brad Pitt se l'ha relacionat amb diverses dones des de la seva separació de Angelina Jolie, però no ha confirmat cap relació formal. Tanmateix, en diverses ocasions se l'ha vist molt encaramel·lat amb la model Inés de Ramón.