El que podria haver estat un matrimoni idíl·lic ja no existeix ni en els records del públic. La relació de Angelina Jolie i Brad Pitt que alguna vegada vam conèixer ha quedat totalment en el passat, com Shakira i Gerard Piqué, i ara només queda la batalla legal entre els actors. Alguns ja l'havien donat per acabada, però no sembla que Angelina Jolie tingui intencions de fer-ho, segons nous reports.

Segons coneixem des del mig Radar Online, Angelina està decidida a complir el seu objectiu, convertir la vida de Brad Pitt en un infern encara que ja no estiguin casats. Això parteix dels anteriors esforços de la intèrpret de "fer pagar" el seu exmarit des del punt de vista legal, una cosa que va intentar en reiterades ocasions, però que no va collir fruits en cap ocasió. Les seves demandes no van ser procedents i tot va beneficiar Pitt, així que ara Angelina Jolie vol prendre "justícia" per mà pròpia, i fins al moment ha demostrat les seves intencions bastant bé.

Angelina Jolie persisteix en la seva baralla per culpar Brad Pitt d'abús

El 2016 va passar un incident que seria determinant perquè Angelina Jolie continuï intentant demostrar la presumpta culpabilitat del seu exespòs. En aquest enrenou, segons es va reportar, Pitt estava en estat d'embriaguesa, motiu pel qual, segons afirma ella, Brad Pitt va agredir els seus fills i la seva esposa en aquell moment. Les autoritats van fer la seva respectiva investigació però per desgràcia per a Angelina Jolie les evidències no van ser concloents perquè el seu exespòs pagués per les seves presumptes accions.

No va ser l'únic incident en el qual es basa Angelina Jolie per acusar Bradd d'aquestes actituds qüestionables. Més enllà del maltractament cap a la seva persona, acusa Brad Pitt de maltractament infantil, acusacions que van acabar en mans de l'FBI però tampoc no van donar dades concloents, al contrari, el servei d'intel·ligència "va ridiculitzar parcialment Jolie". El comportament que han tingut els serveis d'intel·ligència i les autoritats han portat a l'exesposa de Brad Pitt a acusar el governador de Califòrnia, Gavin Newsom i al jutge retirat, John W. Ouderkirk de dubtosa imparcialitat, assegurant que ambdós actuaven a favor de la postura de l'artista, i s'allunyaven de tot judici veritablement just.

Brad Pitt no pren accions majors contra Angelina Jolie

La reacció del "Sr. Smith" no s'ha fet destacar ja que només es manté contrademandant la "Sra. Smith" com una manera de defensar-se legalment. Podria haver pres accions majors però fins al moment no ha estat el cas, demostració de les intencions que té Brad Pitt davant les amenaces de la seva exesposa. Mentre l'evidència continuï sense ser concloent o, com assegura Angelina Jolie, mentre les autoritats continuïn fent els ulls grossos al que ha passat en la seva antiga relació, no hi ha res que es pugui fer més que esperar i veure com evoluciona la batalla legal d'ambdós, la qual de moment s'ha acabat centrant en els seus fills i poc més.