La famosa frase de l'escriptor Francisco Umbral a Mercedes Milà al programa 'Queremos saber' d'Antena 3 el 1992 ha tornat a la vida. "He venido a hablar de mi libro", deia el literat, emprenyat amb els continguts de l'espai, que no li interessaven un rave. Doncs bé, és la mateixa fórmula que ha fet servir una cantant, vella glòria del primer 'Operación Triunfo' durant una entrevista a 'La Hora de la 1' de Mònica López a TVE. Umbral la va fer grossa, però com que Verónica Romero no li arriba ni a la sola de les sabates, la bravata li ha sortit molt malament. 

Veronica Romero GTRES

Verónica Romero cantant / GTRES

Vero estava amb un somriure d'orella a orella presentant el seu nou llibre. Molt adient, perquè porta com a títol "El valioso secreto que esconde tu sonrisa". Dissortadament, però, el somriure se li ha quedat glaçat quan li han demanat per la seva polèmica posició sobre el coronavirus, fent costat​ al negacionista espanyol més famós, Miguel Bosé. Cristina Fernández, conductora de la secció rosa del programa, la collava i l'ensorrava: "¿Cuál es tu verdad?". L'artista intentava escapolir-se dient que no li agrada l'etiqueta, perquè ella només defensa el dret a saber. És curiós, perquè s'havia manifestat en termes molt més radicals a les xarxes com 'plandemia, adoctrinados, psicópatas'. "Esto es muy complicado de hablar. Obviamente no me voy a poner ahora a crear polémica, porque he venido a hablar de mi libro". No colava: "Es que yo no digo nada, no doy información de nada. Para eso están los profesionales que se merecen respeto". La resposta, èpica: "Lo que no se puede es decir que se está dando un discurso que no es el real, que estamos gobernados por psicópatas, y cuando se te da la oportunidad de que nos digas cuál es la otra verdad, nos digas que no se puede explicar". A la lona a la primera.

Verónica Romero tuits negacionistas coronavirus RTVe

Verónica Romero tuits negacionistas coronavirus / RTVE

Miguel Bosé

Miguel Bosé negacionista i personatge estrany / Instagram

Com el llibre sigui tan coherent com les seves tesis sanitàries, la cosa promet. Bravo Vero, creua la passarel·la, però la de sortida directa al carrer.