Tots els ànims i tota la força del món pel bo d'en Vador Lladó. L'estimat i carismàtic presentador català, a qui ara podem veure a Gol, però que durant molts anys va despertar Catalunya al Fricandó matiner i a qui també vam poder veure al Tarda oberta de TV3 ha rebut recentment la pitjor de les notícies. Acaba de morir el seu pare. Ell mateix n'ha informat als seus seguidors a xarxes socials, primer, amb una emotiva foto dels seus dos pares (la mare va morir fa dos anys) i un text encara més commovedor que ha fet posar la pell de gallina. "Ahir al matí parlàvem de com superar les dificultats que a vegades ens presenta la vida, avui estic plorant la seva injusta mort. L'avi dels meus fills i el meu pare ens ha deixat per sempre i ja pot descansar amb l'avia/mare. Una severa òstia que ens ha donat aquest juny i que costarà de superar, però no ens queda un altre. Pare t'estimo molt, gràcies per tot i sobretot gràcies per haver estat un gran avi, l'Àlex i la Gina et portaran sempre al cor".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vador Lladó (@vador_llado)

Lladó, però, no s'ha mossegat la llengua a l'hora de fer una denúncia pública d'uns fets que han passat a l'hospital que mai hauria volgut viure. Una situació lamentable que ha provocat una impotència i una indignació màximes, sense poder fer-hi ja res: "Aprofito per saludar a l'encarregat/da d'urgències de l'hospital de Mataró per tenir el meu pare 4 hores esperant per ser atès amb un diagnòstic d'ictus malgrat les nostres reclamacions que l'estàvem perdent, que l'estiu et sigui profitós i que la consciència et deixi dormir, perquè jo no ho podré fer". Paraules duríssimes, però l'entenem perfectament. El seu dolor també l'ha manifestat via Twitter amb un missatge en la mateixa línia:

De seguida que ha fet la publicació, i més en un moment tan dolorós com aquest, per com ha anat tot plegat a l'hospital, han estat moltes les persones que li han volgut donar el seu suport i el seu escalf. Amics i gent que s'estima el Vador li han donat el seu sentit condol, com el president Carles Puigdemont i tants i tants altres companys:

tuits llado
 

 

Ens sumem a les infinites mostres de suport. No ens podem ni imaginar com d'inconsolable ha d'estar en Vador, però que el que tristament ha hagut de viure ell en aquest hospital serveixi, després que ho hagi fet públic, perquè ningú més hagi de patir la mateixa situació. Que els responsables prenguin mesures i que no es torni a repetir mai més. Una abraçada enorme a en Vador i que pensi en totes les coses bones que va viure al costat del seu pare. Descansi en pau.