L'actriu catalana Úrsula Corberó arrasa. A Catalunya, a Espanya, a Europa, als Estats Units... Allà on apareix la protagonista de La Casa de Papel, l'èxit està assegurat, i els fans la esperen amb emoció, passió i bogeria. De fet, la barcelonina és una de les grans responsables de que la ficció d'Atresmedia sigui tot un fenomen més enllà de les fronteres de l'estat, i els espectadors s'han multiplicat arreu de la mà de la plataforma Netflix. És la sèrie espanyola en streaming  més vista de la història, i això es tradueix en milers de seguidors que fan qualsevol cosa per sentir-se més a prop de Tokio, el personatge que ella interpreta. La millor mostra, el que li ha passat a Milà, on ha anat a promocionar la tercera temporada del format, que comença el 19 de juliol... i s'ha trobat amb la devoció d'un admirador, que porta na Úrsula a la seva pell. Literalment.

L'actriu no podia amagar la seva sorpresa quan ha descobert la seva cara tatuada a la cuixa d'un jove italià, que s'havia passat una bona estona intentant cridar la seva atenció durant el típic photocall promocional. Corberó ha acabat per acostar-se al noi, descobrint "l'obra d'art" que llueix orgullós a la cama dreta. La cara de na Úrsula (i de la resta del repartiment) ho deia tot. Al·lucinant.

Ursula Corbero La Casa de Papel GTRES

Úrsula Corberó - La Casa de Papel GTRES

El noi no podia estar més content: Havia aconseguit acostar-se a la seva ídola, i l'havia deixat bocabadada amb la seva devoció. La Corberomanía és universal, i els seus malalts estan disposats a tot per gaudir d'un minut de glòria al seu costat. Les hores (i el patiment) de les sessions de tatuatge han valgut molt la pena.