Ha tingut mala sort Cristiano Ronaldo, la imatge del dia no és la seva xilena sinó la baralla de reines. L'audiència del Juventus- R. Madrid a Catalunya va ser espectacular: 36% sumant l'audiència de TV3 i Antena 3, però qui va guanyar va ser Antena 3. Els catalans madridistes van preferir veure'l a una cadena hooligan i merengue on va fer un 20% mentre que en català només un 14,9% a TV3. Els dimarts de Champions només li proven a la pública quan retransmet el Barça.

xilena CR7 EFE

EFE

Renunciant a Està passant i al TN de les 9, va permetre que 8 al dia pugés al 5,1% tot i que va tornar a perdre amb el cada cop més consolidat Més 324 (5,5%) on Xavier Graset sí va tractar el vídeo del dia, a contracor. A la tarda TV3 va saber treure suc de l'estira i arronsa entre Letícia i Sofia. Malgrat tot, Tot es mou cau al 12,3% mentre Sálvame, que treia or del vídeo de reines, liderava amb un desacomplexat 14,8%. 

lloll tot es mou TV3

TV3

L'endemà de Mari Pau Huguet amb Espartac Peran a Enganxats fent-li la secció La teva primera vegada a TV3, el programa de Melero convidava Lloll Bertran per fer La teva primera vegada a TV3. I Sálvame amb el vídeo de l'anyQui va tornar com Juli Cèsar fou Lídia Heredia: vini,vidi,vinci. Els matins arrasen amb  el 26,7% deixant les altres reines barallant-se. No Leti i Sofia sinó Griso (13,5%) i AR (8,9%). Heredia ha tingut olfacte i també ha tractat la tensió de Zarzuela al programa de dimecres.

matins tv3

TV3

Quatre tuitaires critiquen que a TV3 es parli de la família del cap de l'Estat però no dirien ni piu si la baralla que es comentés fos entre el matrimoni Trump.

TV3 va tornar a ser líder del dia. Cada cadena té els seus codis però n'hi ha un de superior: tractar del que parla la gent. Als qui no els agradi sempre tenen la mateixa opció que recomanem als unionistes que ataquen TV3: canviar de canal.