L'exclusiva d'En Blau sobre les cares noves de Tot es mou ha precipitat els fets. TV3 no podia esperar més i a 3 dies feiners de començar, ha fet públic el que hem avançat: Melero, Sòria i Marquina seran els nous presentadors del magazine de la tarda substituint Vador Lladó i Ruth Jiménez, que dissortadament se'n van a l'atur. Els 30 treballadors contractats per Mediapro abandonen la cadena i la productora i el nou espai es farà amb cares de TV3. No només amb personal fixe com els tres conductors sinó amb col·laboradors externs. De la casa trobem Laia Ferrer, Àngels Molina o Eloi Cordomí però hi ha diners per contractar Ernest Cauhé o Llucià Ferrer. Una combinació de cares relacionades d'alguna manera amb TV3. 

llucia ferrer   tv3

TV3

"Tot es mou seguirà l'actualitat, donarà veu als protagonistes del moment i tractarà aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret". Amb aquestes paraules  de TV3 podrien explicar-se molts dels seus programes. I el de tardes també. Serà semblant a Tarda oberta però sense pagar ni un euro a Mediapro. Els tribunals resoldran si TV3 haurà d'indemnitzar Jaume Roures per la cancel·lació anticipada del contracte que era fins l'estiu. Tot es mou es mourà de la informació a la divulgació i l'entreteniment, amb opinió des d’un prisma seriós o humorístic segons qui parli. TV3 ha de demostrar que sap trobar la part divertida de la realitat, que mai no ha estat el seu fort. Dilluns després del culebrot veurem.

laia ferrer  ACN

ACN

Dues directores i una presentadora principal i veterana que anirà apareixent les 3 hores de programa recolzant-se en dues apostes joves, Sòria i Marquina. Ruth i Vador els deixen un coixí bo d'audiència. L'últim Tarda oberta va fer un altíssim 17%. En Blau ha pogut saber en exclusiva que els membres de l'equip porten quatre mesos treballant en el programa, fent proves i gravant reportatges intemporals. Avui mateix s'han reunit per posar-ho tot a punt per dilluns. Ho han fet discretament per no enfurismar encara més Jaume Roures que té TV3 entre cella i cella.

Melero TV3 - Sergi Alcazar

Sergi Alcázar

Vicent Sanchis ha posat fil a l'agulla. El programa serà un pilot de la TV3 que ve. Al setembre tot serà un gran Tot es mou. Les retallades s'apliquen sobretot a les productores externes i amb els dos mil empleats de la casa s'haurà d'omplir 24 hores de graella sense sèries, ni futbol, ni culebrot, ni documentals comprats, ni pel·lícules d'estrena, ni TV movies. TV3 serà el Canal 33.