El programa Tot es mou de TV3 és un servei essencial i per tant tota la seva plantilla té l'autorització del govern per anar a treballar in situ de manera presencial. Poden fer-ho també des de casa seva, com la redactora Laia Ferrer, de les primeres confinades pel coronavirus. Aquest dijous cap dels seus vint redactors, 20, un dels equips més grans de la cadena segons el web de TV3, s'ha adonat de la pífia de mapa de Catalunya que explicava una de les vint redactores, Sheila Alen:

mapa ctaalunya tv3

TV3

Ni Alen ha fet esment de la badada que ha passat tots els filtres: grafisme, realització i redacció. Ni tan sols Alen ho ha aclarit en antena: "Tarragona 14 mil afiliats menys a la SS i Lleida 9 mil". O a l'inrevés, tant li fa. No se sap què està malament, només les províncies o els números. La xarxa en feia broma:

El programa no té excusa perquè té molta més gent pendent. L'última emissió va fer un bon 14,6% i 320 mil espectadors. I fent continguts, no limitant-se a retransmetre compareixences matinals. Amb els mapes compte. Representen massa gent per espifiar-la.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat