Des que Vicent Sanchis dirigeix TV3 els programes diaris només fan vacances a l'agost. S'ha acabat aquella graella d'estiu de TV3 plena de refregits i  reemissió de Plats bruts. Aquest juliol Tot es mou seguirà omplint les tardes però sense els presentadors titulars. Helena Garcia Melero i Lluís Marquina ja no surten en antena i les seves substitutes són Montse Tió i Míriam Riau.

montse tio tv3

TV3

La primera opció estava cantada, la subdirectora del programa, Montse Tió, ha fet tots els papers de l'auca a TV3, des de reportera intrèpida de l'En directe o d'Els matins de Cuní a subdirectora de Preguntes freqüents amb Ricard Ustrell. Una relació que no va acabar bé. Tió estava cridada a dirigir el nou programa de migdies que ha acabat en mans d'Ustrell. TV3 li posa a Ustrell Xavi Rusiñol com a home de la casa, molt més proper a l'estrella de Sabadell. A banda l'acompanyarà Maiol Roger que deixa FAQS per incorporar-se al nou programa diari d'entreteniment que no té nom.

presnetadors tot es mou TV3

montse tio tv3

TV3

Míriam Riau farà la part frívola del programa, tan frívola que Quim Monzó la va assenyalar en la columna de La Vanguardia on Marquina i Riau van fer fer el ridícul a Pau Riba. TV3 només li ha fet la prova ella, quan el programa és ple de possibles candidats que apareixen fent-hi seccions: Jordi Gil, Laia Ferrrer o Sheila Allen. Desestimat l'experiment de fitxar una cara aliena a la casa, com es va fer amb Elisenda Pineda entre fortes crítiques, la directora Irma Pina ha triat Riau, provinent de Catalunya Ràdio i amb menys taules televisives que altres candidats. És la persona més jove de tota la CCMA, uns 32 anys, A perruqueria han desaconsellat el seu tint ros platí.

Ara el programa tindrà dues dones de la casa als comandaments fins el 26 de juliol. Han superat el cara a cara amb Sálvame amb bona audiència guanyant-lo la majoria de dies gràcies en part a la cobertura del judici al procés. Altra cosa és que cal afinar la segona part per evitar crítiques cruentes, i correctes, com les de Monzó.

-----

PD: Audiències del primer Tot es mou de Tió Riau: 9,1% contra el 17,9% de Sálvame.