El primer dissabte sense Carlos Herrera a la TV va tenir un moment inèdit. Quique Jiménez és un personatge televisiu amb més de 15 anys d'antiguitat. Descobert per Jordi González en el seu enyorat late night de City TV, Vitamina N. Fa un any que va abandonar la primera línia televisiva per tenir cura del seu fill. El petit Nathan va fer un any divendres i per celebrar-ho, un dels seus dos pares va complir la promesa de tallar-se les rastes. Ho ha fet com Leticia Sabater ara fa una setmana: en directe i previ pagament a Sábado deluxe. Un xou en què qui el rapa és la perruquera més famosa d'Espanya, la madrastra de Rocíito, Raquel Mosquera. El resultat és aquest:

 

A post shared by Quique Torito (@torito.quique) on

El menorquí ha estat un dels tertulians d'El debate de GH amb el seu pare televisiu però no està tenint gaire sort amb l'audiència. La seva vida ja està allunyada dels platós i més adaptada a la seva nova performance: fer de pare. Tot l'exhibicionisme que Torito tenia en antena, on sovint feia despullar concursants o magrejava entrevistats, queda en cautela i respecte per protegir la imatge del petit i ros Nathan.

 

A post shared by Quique Torito (@torito.quique) on

Torito ha tingut problemes amb el seu caràcter desinhibit: des d'endur-se algun mastegot en un rodatge amb actors porno, veure frustrat el seu fitxatge per Cárdenas o ser acomiadat de Telecinco per simular una pluja daurada. Les ha vist de tots colors fins que la Campos el va acollir al seu programa nostàlgic, blanc i de la tercera edat. Però Vasile va fulminar Qué tiempo tan feliz i ara Torito es guanya les garrofes com sempre ha fet: muntant el xou.

El resultat va ser prou bo: Deluxe el programa més vist amb 14,2% doblant La Sexta Noche amb un 7,5%.  A Catalunya molt per sota del FAQ's. Ara que el nou director de 8tv haurà de rellançar la cadena de Godó, els espectadors agrairíem un late night català gamberro i que ens fes dormir poc. Frisem per una reunió entre 8tv i Jordi González amb Torito enganxat al camal de Ramon Rovira.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat