Toni Soler és de Figueres però viu a Badalona. La ciutat és la quarta de Catalunya i la primera en merders a l'alcaldia. Soler s'ha indignat pel que pretén fer el PSC de la ciutat: proposar un alcalde socialista. S'obliden que l'últim alcalde socialista, Àlex Pastor, va ser detingut per conduir borratxo, negar-se a fer el test d'alcoholèmia i mossegar un mosso. Quan el partit hauria d'estar tapat, treu el cap i es nega a donar suport a la llista més votada que la seva, la liderada per Dolors Sabater.

miquel iceta alex pastor ACN

ACN

El PSC pretén tornar a colar un alcalde sense ni demanar perdó perquè Pastor patia alcoholisme i volent encobrir tot l'escàndol de saltar-se el confinament un alcalde begut, superb i fora de si. Toni Soler s'escandalitza: "Qui espera que li faci confiança?". El PSC pretén tornar a fer la jugada "abans que Albiol votar un alcohòlic" i la trampa no cola dues vegades. Difícilment cap partit votarà el candidat socialista i la pilota serà a la teulada del PSC d'Iceta: votaran alcalde Albiol o Sabater?

Els tuitaires són uns catxondos: el nou candidat del PSC s'assembla a Toni Soler. Per a les eleccions de 2023, alcalde Soler. directament.