Badalona està commocionada. És la quarta ciutat del país, a pocs milers d'habitants de ser la tercera gran urbs després de Barcelona, L'Hospitalet i Terrassa. Mai una gran ciutat catalana havia passat aquesta vergonya al capdavant de l'alcaldia. Hi ha hagut casos de corrupció però un incident tan cru com el protagonitzat per Àlex Pastor era inèdit. Dimitit, cal un nou alcalde i tothom es postula: Xavier García Albiol, Dolors Sabater... En Blau intenta recabar els tuits de badalonins famosos. Lídia Heredia, Tomàs Molina, Jorge Javier Vázquez o Mireia Belmonte. No han dit ni piu.

LIDIA HEREDIA CONFINADA tv3

Tomàs Molina 2018 TV3

Jorge Javier Vázquez Supervivientes

Mireia Belmonte Federació Catalana de Natació

TV3 / Telecinco

Hi ha tuitaires habituals que no han nascut a Badalona però hi viuen; Toni Soler o Pilar Rahola. Tampoc no s'han expressat sobre qui hauria de ser el nou alcalde. El badaloní amb més poder dins el diari La Vanguardia és el director adjunt Enric Juliana. Ha fet un tuit i s'ha mullat. I per sorpresa, venint del diari que ve, la seva aposta és un nom que no sembla del gust de l'editor, Javier Godó:

enric juliana europa press

dolors sabater EP

EP

Dolors Sabater, un híbrid entre CUP i els Comuns branca sobiranista no Colauista. Anava a les llistes electorals sense carnet de cap partit. L'únic segur és que no és de la corda del diari del Grup Godó. Buscant badalonins famosos que es mullin, l'únic, i molt mullat, és Enric Juliana. El que faltava per veure en confinament: La Vanguardia roja.

----

PD Shi ha afegit una de les columnistes de referència del diari: