Àlex Pastor ha deixat de ser alcalde de la quarta ciutat més poblada de Catalunya. Ha dimitit des del calabós on ha passat la primera nit detingut, acusat de trencar el confinament, conduir borratxo i mossegar la mà d'un mosso mentre bramava "Jo soc l'alcalde de Badalona". Ja no ho és i la xarxa espera amb candeletes el primer tuit de Miquel Iceta. 12 hores després Iceta segueix callat. Només retuits del PSC que li treu la militància, de la notícia que Pastor dimiteix "des del la Comissaria de Les Corts" i de Pedro Sánchez al Congreso. La xarxa el destrossa:

 

L'últim no és un meme, és Iceta dient "Àlex Pastor va per feina i no per a altres coses". Un jutge determinarà quines coses eren les de Pastor. Primer responsable de la seguretat i el confinament dels badalonins, que s'ho miren molt avergonyits.

pastro iceta ACN

ACN

El primer secretari del PSC porta tota la crisi hiperactiu a twitter contra Oriol Mitjà i el govern de la Generalitat. Però ara no ha escrit ni una frase del ridícul que senten tots els socialistes catalans i els que no ho són. Iceta té problemes a la xarxa. Es va fer viral el seu vídeo al carrer amb la parella. Molts a la xarxa donaven per fet que, com ara Pastor, Iceta s'havia saltat el confinament.

iceta virus

twitter

El tuitaire Iceta segueix callat.