Un dels avantatges de fer televisió en directe és que els presentadors poden fer gala de la seva espontaneïtat i deixar anar comentaris que no passen desapercebuts per a ningú. I la part positiva que al llarg del dia per una cadena passin diversos presentadors és que els uns es poden enviar missatges amb els altres. Una cosa que agrada molt als espectadors des de casa. Les coses com són. I precisament això és el que ha passat a TV3 entre dos grans pesos pesats de la casa com són Toni Soler i Lídia Heredia.

La presentadora, el dilluns 20 de desembre, en el seu programa matinal, Els Matins, va deixar anar un inesperat comentari en relació amb les noves mesures per frenar la nova variant del coronavirus a les portes de les vacances de Nadal. Un comentari que no ha passat desapercebut per a Toni Soler. Motiu pel qual el de Figueres, en el seu programa Està Passant, no ha dubtat a dedicar unes paraules a la presentadora dels matins. Desgranem tot l'ocorregut, a continuació.

Toni Soler 'Està Passant' TV3

Toni Soler / TV3

Els contagis de coronavirus estan de nou a l'alça i molts són els països que han aplicat dures mesures per intentar pal·liar la situació i tornar com més aviat millor a la normalitat. Als Països Baixos, per exemple, s'ha decretat un nou confinament per evitar que les persones estiguin en contacte fins al proper 14 de gener. Una mesura de la que es va parlar en el programa de Lídia Heredia, Els Matins. En aquest sentit, la presentadora va dir: "Som a cinc dies de Nadal i la gent ha de decidir si va o no a veure la família o si compra canelons per a vuit persones, per a quatre, per a tres, per a dos o un caneló individual."

Unes paraules, parlant de canelons, plat típic a Catalunya durant les festes nadalenques, que va cridar moltíssim l'atenció de Toni Soler. Motiu pel qual el d'Està Passant, en directe en el seu programa, no va dubtar a respondre a la seva amiga i companya. "Caneló individual? Celebrar el Nadal en solitari i que el teu dinar sigui un sol caneló?", va començar dient el presentador de la cadena pública catalana fent gala del seu sentit de l'humor. Fotos del moment:

toreja heredia canelons els matins

Lídia Heredia / TV3

lídia heredia toni soler

Lídia Heredia i Toni Soler / TV3

toni soler canelo individual tio

Toni Soler / TV3

"És molt trist Lídia", va afegir Soler. "I quina gana, a més", va afegir el d'Está Passant. "Tret que el caneló individual sigui igual de llarg que la mida del Tió. Llavors seria una cosa suportable. Encara que clar, qui es mengi això després segur no caga regals precisament", va rematar Toni. Unes gracioses paraules, responent a Lídia Heredia i la idea de menjar un sol caneló per Nadal que van desencadenar el riure del públic present en plató.

Bromes a part, el cert és que les paraules de Toni Soler reflecteixen la realitat que a molts els tocarà viure. I és que arran de la nova variant del coronavirus, moltes són les persones que s'han infectat de nou i, per tant, han de fer quarantena obligatòria fins a superar la malaltia. Una quarantena que obliga a molts a passar les festes en solitari. Respondrà Lídia Heredia a Toni Soler?