El presentador de TV3, Toni Soler, del programa Està Passant, és bastant actiu en el seu compte d'Instagram on comparteix contingut de tot tipus amb els seus seguidors, més de 69.000 persones. El divendres 26 de novembre, a l'hora de dinar, ho ha tornat a fer amb una fotografia que no ha passat desapercebuda per a ningú i ha obert la gana de molts. El de Figueres es troba al sud d'Espanya, concretament a Granada, i s'ha quedat completament sorprès amb el que s'ha trobat en un restaurant de la ciutat andalusa.

Tal ha estat la sorpresa del presentador i productor de televisió català que no ha dubtat a fer una fotografia per ensenyar-ho a través de les xarxes. La reacció dels seus seguidors no s'ha fet esperar. La captura ràpidament s'ha omplert de 'm'agrada' i comentaris. No és per a menys. La situació que ha viscut el presentador de TV3 al seu pas per Granada, i segur triga temps en treure's del cap, a continuació.

Toni Soler 'Està Passant' TV3

Toni Soler a TV3

Molt sorprès. Així s'ha quedat Toni Soler durant divendres 26 de novembre quan s'ha apropat a un restaurant de Granada, on es troba actualment. El motiu de la sorpresa del de la televisió pública catalana no és cap altre que un plat de menjar que sense ell demanar-ho, li han servit i l'ha sorprès per bé. El cas és que Soler, gran amant del bon menjar, tal com presumeix a les seves xarxes, s'ha demanat diferents tapes entre elles unes cloïsses amb la seva salsa i una amanida russa ben condimentada.

El que no esperava és que entre els plats que li servirien al restaurant li oferirien un plat de pa amb tomàquet per acompanyar el que s'havia demanat. "A Granada et posen pa amb tomàquet sense demanar-ho! OLÉ", escriu el del programa Està Passant sense donar crèdit a la situació que ha viscut. Una imatge val més que mil paraules i és aquesta. La tenim. L'adjuntem a continuació. Toni Soler a Granada sentint-se com casa:

Els comentaris dels seus seguidors no s'han fet esperar. Tot i que, cert és, s'ha generat polèmica. D'una banda aquells que han lloat el gest per part del restaurant. "Visca Granada", "És un molt bon detall", "Molt bé" o "Granada és una ciutat fantàstica i la seva gent també" són algunes coses que li han dit.

D'altra banda hi ha els comentaris d'aquelles persones que no han dubtat a esclatar en veure la foto. Ja que s'han queixat que el que han servit a Toni Soler no és un pa amb tomàquet autèntic, sinó que es tracta d'una còpia barata perquè el tomàquet està triturat i després escampat a sobre del pa amb un pinzell. Parlem d'això: "Aquest tomàquet està triturat i posat amb pinzell", "No és autèntic", "Això no és pa amb tomàquet com Déu mana", "El tomàquet s'ha d'untar i no triturar" o "Sembla tomàquet de pot". Una polèmica a què Toni Soler no s'ha pronunciat. Segurament perquè estaria ocupant fent altres coses: menjant, per exemple.