Ale ale jandro, ale ale jandrooooo. Pels catalans no tarragonins el nom d'Alejandro Fernández es va fer famós quan es va presentar a les eleccions a l'Ajuntament de Tarragona adaptant de sintonia de campanya la cançó "Alejandro" de Lady Gaga. Va tenir més visualitzacions que vots: el del PP va quedar quart a Tarragona amb cinc mil paperetes però la canço l'han escoltat 60 mil:

Fernández és el nou Albiol, president del PP català des d'aquest cap de setmana. Hooligan declarat de Pablo Casado haurà de decidir què fa amb els seus tres companys de Parlament. No tenen ni grup parlamentari propi i viuen al Grup Mixt amb la CUP. Quatre diputats per intentar la remuntada. La seva cara serà coneguda i qui més preocupat està és Toni Soler. El seu programa Polònia s'afanya a buscar un imitador, tics i forma de parlar del pepero, i ha obert un concurs públic:

alejandro fernandez efe

EFE

Baldrick de L'Escurçó negre, Hernández Mancha, Dustin Hofmann a Papillon de pres justet, el nen de Up, Satanàs Corpetit, Galindo, Iceta, Àngel Colom, Franco... Dijous a Polònia la imitació final. La sintonia ja la tenen: Ale ale jandrooooo.