Cinc dies abans que comenci oficialment la campanya electoral, mirant la televisió aquest diumenge fa la impressió que ja ha començat fa temps. Els polítics segueixen amb els seus tours per les diferents cadenes i no hi ha dia que no et trobis qualsevol d'ells assegut i maquillat en algun plató. Però per molt que s'hi entestin, el que no poden fer és maquillar la realitat.

rivera la sexta

La Sexta

Aquest diumenge ració doble a La Sexta, amb Albert RiveraEl Objetivo d'Ana Pastor i Manuel Valls i Ada Colau al Salvados de Jordi Évole. En el primer, el líder del partit taronja va ser vist per un milió d'espectadors, aportant un 7,3 %. Hi ha qui va sulfurar-se amb les preguntes que la periodista li feia al polític català, considerant que va ser un tercer grau o una "encerrona", i que no va fer servir el mateix to amb Pablo Iglesias i cia. Alguns, fins i tot, van anar més enllà amb vomitius insults a Pastor, titllant-la de "cerda":

L'argumentari de Rivera? Més del mateix. Indepes caca: "Estamos hablando de una emergencia nacional, porque ha habido un golpe de Estado. No tolero que Sánchez se siente con los golpistas. Hay una realidad: me parece intolerable que Iceta les proponga indultos, que se negocie con Torra los 21 puntos, los lazos amarillos y esteladas siguen ahí". Reclama que "los políticos que intentan liquidar España merecen un juicio justo, pero no un indulto" i continua amb la cançó de dir que "ha habido en España dos golpes de Estado, el del 23-F y el de Cataluña". Ana Pastor li pregunta si ja ha emès un judici de valors per afirmar-ho, i Rivera, fent de triler vestit amb toga judicial. Pots veure el vídeo clicant la foto:

rivera la sexta catalunya

La Sexta

Mà dura amb els indepes i tebiesa amb els ultres de Vox. I sobre la seva foto amb Vox a Colón? Una justificació penosa: "Tengo un álbum con muchas fotos donde hay libertad y hay igualdad, y en esa foto de Colón se gritaba elecciones ya y se pedía la unidad de España, y así yo me hago la foto con las miles de personas que hay".

rivera la sexta foto vox

La Sexta

Res que no li haguéssim sentit dir. Però no per repetitiu, deixa d'indignar. És més, hi ha qui ja n'està tip de sentir el seu mantra anticatalà per seguir vivint de la política tot i que sigui fent passar bou per bèstia grossa. Aquesta sensació de conill de Duracel amb piles que va repetint el seu discurs bel·ligerant sobre Catalunya ha fet vessar la paciència de persones com Toni Soler, que ja han dit prou i fan una rotunda petició, després de sentir com Rivera feia de jutge i emetia la seva sentència particular: