Des que Toni Cruanyes va tornar a la feina després de la baixa per haver estat pare per segona vegada, molt han canviat les coses a com es funcionava a TV3 abans que esclatés la pandèmia. El coronavirus ho ha trasbalsat tot. També la redacció d'informatius de la televisió pública catalana. El mateix Cruanyes ha anat donant mostres de com és el dia a dia en una jornada qualsevol preparant els TN en temps de coronavirus. Mascareta reglamentària, que ja ha passat a formar part del look de treball habitual dels periodistes, i automaquillatge abans de sortir en antena.

Toni Cruanyes mascareta coronavirus TV3 @tonicruanyes

@tonicruanyes

cruanyes es maquilla tv3

 @tonicruanyes

Faltava veure com està sent una reunió de treball a l'hora de preparar quines seran les notícies del TN. I ara ell mateix ha publicat unes quantes imatges al seu instagram molt significatives: "I aquí seguim... Telenotícies en temps de coronavirus, reunions de continguts amb un metre de distància i companys teletreballant". Una imatge necessària, però que no deixa d'impactar. Així estan les coses, i així haurien de seguir, tot i que el govern espanyol tingui molta pressa.

crusnyes

@toni_cruanyes

crusnyes2

@toni_cruanyes

crusnyes3

@toni_cruanyes

Canvi de rutines, noves maneres de treballar, mesures de protecció, reducció de treballadors, separació... El que calgui per aturar la pandèmia en una televisió amb més de 2.000 persones en plantilla. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat