Toni Cruanyes farà 47 anys passat l'estiu i gaudeix com a pare de família les vacances sense agafar avions. Des del 16 de juliol que no fa el Telenotícies més vist de totes les cadenes de totes les franges, i ara que Carles Costa li guarda el lloc, ha decidit fer maletes i marxar del seu Canet natal, del Maresme al País Valencià.

Segueix el seu marit, Eueni Villalbí. El diputat al Parlament és de La Sènia, al Montsià. I allà tenen tirada a baixar a Castelló. En un Parc Natural dels Països Catalans, passat Vinarós, descansa la família Cruanyes, com revela Villalbí a Instagram:

eugeni villalbi instagram

eugeni 2 ig

Instagram Eugeni Villalbí

Al costat de la piscina prenent cervesa artesanal o al costat del mar al Parc Natural de la Serra d'Irta. Dos indrets que fan estiu. Toni Cruanyes revela que passa les vacances en família amb el hàstag #estiuambfills.

El matrimoni en té dos, l'Elies i la Joana, de 6 i 2 anys. A l'editor i presentador de l'informatiu líder del país no li cauen els anells de tenir-ne cura. Fa cara que és millor tractar 2 fills i un marit que totes les pressions de TV3. Cruanyes es fa una foto de molt a prop, en camisa de palmeres i surt molt guapo:

234189775 128875882777943 8273091262228932123 n(1)

Toni Cruanyes a Instagram

Milers de likes en pocs minuts dels seus 133 mil followers. El periodista es limita  a explicar: "Cara d’estiu 👙🌞🍹🤗 Vacances. Dolce far niente. Estiu amb fills". Literalment és dolç no fer res, el gaudi de badar, com n'és de meravellós fer el dropo, quina sensació no fer res. Amb emoticones de vestit de bany, gelat i sol. També en italià: Felicità.

Cruanyes és star system català, del bo, del que és conegut per la seva feina i no per "no fer res" com passa  altres cadenes de TV. Mentre no torna a TV3, els fans es treuen la síndrome d'abstinència amb l'Instagram de la parella, tot esperant veure els nens.

-----

Cruanyes és el primer VIP de TV3 que tria el País Valencià. Altres fan vacances arreu dels territoris on es parla català: 

EN Blau els ha perseguit allà on van. Tots han triat els Països Catalans, majoritàriament les illes. Ricard Ustrell, Xavi Coral, Laia Ferrer, Jordi Robirosa i Marta Bosch (com Santi Millán o Risto Mejide) són a Menorca.

Altres es queden al Principat: Ariadna Oltra és al Pallars, Cristina Puig a Besalú, Helena Garcia Melero a Cadaqués... I algú tria la Catalunya Nord, a la comarca del Vallespir, un preciós poblet  que Espartac Peran etiqueta Saint-Laurent-De-Cerdans, Languedoc-RoussillonSant Llorenç de Cerdans.

espartac fills insta

Espartac Peran a la Catalunya nord, Instagram

De nord a sud, de l'Espartac al Toni, tot cobert.