Toni Cruanyes ja no edita ni presenta el Telenotícies vespre. El programa més vist de cada dia a tota Catalunya canvia de mans i el presenta Carles Costa des del dilluns. Ho fa en qualitat de substitut habitual quan el titular fa vacances. 

Cruanyes va acomiadar-se en el darrer minut del TN de divendres passat: "Jo personalment els deixo unes setmanes. Començo vacances. Per tant a partir de dilluns veuran aquí Carles Costa. I com sempre, al darrere l'equip esplèndid del TN vespre fent torns perquè puntualment a les 9 tinguin la informació completa del dia. Gràcies per la confiança. Bona nit, bon cap de setmana i bon estiu".

toni cruanyes TV3

Toni Cruanyes acomiadant-se de l'audiència, TV3

costa tv3

Carles Costa obrint el TN, TV3

Carles Costa s'ha especialitzat en el periodisme de Tribunals, que exerceix quan no ha de presentar el Telenotícies. El relleu ja es produeix de forma natural per als espectadors. Però què fa Cruanyes, el periodista més seguit del país? Per vacances recupera el sa costum d'actualitzar el seu seguidíssim compte d'Instagram de 132 mil seguidors.

Cruanyes fa com tants catalans, a l'estiu torna al poble. I penja 3 stories de la natura que es va trobant al seu poble natal, Canet de Mar:

crunayes 1

crunayes 2

crunayes 3

Instastories Toni Cruanyes

Penja tres explosions de la natura que per l'estiu està esplèndida: una magnòlia, un bosc on el vent fa moure els arbres i una vinya. Formen part del seu paisatge personal, al camp del seu Maresme. El periodista etiqueta l'indret de les fotografies, Canet de Mar, revelant que és el primer destí de les seves vacances. En temps de pandèmia, pocs viatges a l'estranger.

El text amb què ho il·lustra el líder dels informatius del país és "De la magnòlia a la vinya… estiu, natura, vacances, vida". El post ja mereix comentaris dels fans de Cruanyes: "Bon estiu. Bones vacances. Cuideu-vos i disfruteu". Es refereixen a la família Cruanyes: el seu marit Eugeni Villalbí i els dos fills, l'Elies i la Joana, que tenen 6 i 1 any.

Els fans frisen per si a l'Instagram de Toni Cruanyes hi apareix un dels membres de la seva família fent vacances. El periodista no retrata els menors de cara però explicava diumenge aspectes familiars a Catalunya Ràdio: aborda els seus fills, com són com a pares i quins valors els volen transmetre: "Espero que tinguem moltes coses per fer (com a pares). De casa, el que he heretat és la vessant pedagògica de la meva mare, que és mestra de tota la vida. Això ho he viscut a casa i d'alguna manera forma part de l'ADN de comunicació. No sé quin camí agafaran els nostres fills".

Per aquests detalls íntims, també a Instagram amb els seus seguidors, és un dels periodistes més estimats del país.