Només fa falta encendre la televisió, durant el mes d'agost, per adonar-se'n que molts dels presentadors i col·laboradors habituals estan de vacances, esprement al màxim els dies d'estiu. A TV3 hi ha fuga de famosos: Xavi Coral, Espartac Peran, Helena García Melero o Toni Cruanyes són alguns dels periodistes que estan allunyats de la televisió, recuperant forces per a la pròxima temporada. Vacances que també està gaudint Ariadna Oltra, presentadora del TN Matí.

Un descans estival que la de Barcelona, a diferència de molts dels seus companys, no està fent a la platja ni a la vora del mediterrani, sinó tot el contrari. La presentadora és dalt d'una muntanya, en un bonic poble de pocs habitants en el qual no ha de preocupar-se per la sufocant calor del mes d'agost. Una decisió molt encertada. El destí de la presentadora de la cadena pública catalana, a continuació. Foto seva davant de les càmeres:

Ariadna Oltra, TV3

Ariadna Oltra, TV3

Ha estat a través de les seves xarxes socials que Ariadna Oltra ha revelat, després de diversos dies de desconnexió i silenci, on s'amaga per passar les seves vacances d'estiu. "Amb això en tinc prou", escriu la de la Televisió de Catalunya en el seu compte de Twitter, on acumula més de 50.000 seguidors.

Un missatge de quatre paraules, una, dos, tres i quatre, que acompanya amb una bonica fotografia que va compartir durant la nit de dimecres 4 d'agost, quan passaven pocs minuts de les deu. Gairebé 400 'm'agrada', que es diu aviat, i diversos missatges dels seus amics i seguidors són els que s'acumulen a la publicació d'Ariadna Oltra, en plenes vacances d'estiu, fent una mica d'enveja a tots aquells que treballen i revelant el parador elegit per desconnectar de la rutina. Parlem d'això:

Perfil de Twitter d'Ariadna Oltra

Perfil de Twitter d'Ariadna Oltra

"Una abraçada i gaudeix, t'ho mereixes", "Cert, no fa falta gaire més", "Enveja sana", "No és poca cosa amb el que et conformes, paradís total", "Bonica imatge" o "T'entenc perfectament". Aquests són alguns dels missatges que es poden llegir en el perfil de Twitter de la presentadora de la cadena pública catalana. Encara que, de tots els missatges, n'hi ha un que assenyala el lloc exacte en el qual Oltra estaria passant els seus dies de descans.

I és que moltes vegades, les cares conegudes s'entossudeixen a no revelar on es troben, només compartir una foto, però els usuaris a les xarxes són més espavilats i ràpidament ho descobreixen. "Son del Pi", ha escrit una dona, juntament amb una cara fent l'ullet. Un petit poble del terme municipal de l'Alt Àneu, a la comarca del Pallars Sobirà, que a l'any 2005 només comptava amb 46 habitants. Uns se'n van a la platja i d'altres com Ariadna Oltra, es refugien a la muntanya. L'important és descansar.