Toni Cruanyes és l'editor (amb Manel Sarrau) i presentador del programa que més persones veuen cada dia, el TN vespre. Per això quan es refreda, unes 700 mil persones, els seus fidels espectadors, fan ai. També fa una secció al programa El suplement dels diumenges a Catalunya Ràdio, on aprofita per parlar d'altres qüestions. I per què no, d'ell. Roger Escapa li ha preguntat aquest diumenge pel desconfinament comarcal. Cruanyes viu a l'Eixample amb el marit i els dos fills, la Joana i l'Elies. I ha avisat que no pot moure's massa, està "confinat". Àudio:

crua yes fills IG

Toni Cruanyes amb els fills, Instagram

Cruanyes: "No hem notat gaire el desconfinament comarcal. Tenim el nen en quarantena per un cas positiu a la classe. Ell no té cap símptoma, li ha sortit negatiu el PCR però el protocol és que no es mogui de casa. Per tant, nosaltres tampoc". Els pares que tenen fills amb positius a l'escola ja saben què és: deu dies el nen tancat sense sortir per precaució. I els pares no es confinen però el cap de setmana es queden a casa. 

cruanyes TV3

Toni Cruanyes, TV3

Això vol dir que Cruanyes no farà el TN dilluns? No pas, el va presentar divendres i torna dilluns ja que NO està confinat ell sinó l'Elies. Només es tanca el cap de setmana en família: "Tancadets, sí. I per Setmana Santa estaré una setmana sense fer el TN. Ho espero, eh? De moment molt jugar a casa, mirant sèries i pel·lícules". Els fans que s'ho apuntin: la setmana del 22 de març Cruanyes fa el TN però la setmana del 29 de març, Setmana Santa, qui presentarà serà el seu substitut, Carles Costa, que ara fa de periodista de Tribunals a TV3.

carles costa IG

Carles Costa, TV3

Els Informatius de TV3 segueixen sent l'espai més vist de totes les cadenes a qualsevol hora. Té centenars de persones al darrere però Cruanyes n'és la cara visible. I el país sintonitza amb la seva manera de fer. Que no el toquin. Ni el virus.