Roger Escapa té 32 anys i dirigeix i presenta El suplement de Catalunya Ràdio cada cap de setmana. Entrevistat Al cotxe va fer un 6,1% d'audiència. No acostuma a anar a la TV però té veu de ràdio: "La veu i l'envergadura condicionen aquesta imatge de sòlid, de ferm. Abans de fer el canvi em confonien per telèfon amb la Montse, la meva mare. Vaig estudiar Economia i no em va agradar, matí Periodisme i tarda Economia. Soc a la meva tercera temporada d'El suplement". No compta les etapes anteriors quan feia el mateix programa però dins l'equip de Ricard Ustrell. No van acabar bé, després de compartir pis, universitat i programa.

Al cotxe Roger Escapa

Roger Escapa amb Eloi Vila, TV3

Vila sap com tocar la fibra sensible i li parla del suïcidi: Roger Escapa no plora però gairebé: "Sí, un dia vaig fer un reportatge del suïcidi, ens vam documentar molt. És un tabú, n'hem de parlar però sense donar detalls de com es va suïcidar una persona. La meva tieta es va suïcidar després de diversos intents, tenia un problema mental... Mira se'm posa la pell de gallina". I la pandèmia?: "No em puc queixar: treballo i he estat molt ben acompanyat". Es refereix a la seva nòvia, l'actriu Diana Gómez.

roger escapa diana gomez IG

Roger Escapa i Diana Gómez, Instagram

Escapa parla de Diana Gòmez amb els ulls il·luminats: "Jo vivia sol però quan comença el confinament estava amb ella i ens preguntem: Ens confinem junts? Va sí. Havien de ser 15 dies i van ser 3 mesos. No hem passat la Covid. Feia el programa des de casa. Ella passa guió a casa i li faig les rèpliques. Al menjador la Diana assajava com en un plató i al pis de dalt jo hi tenia l'estudi de ràdio. Ella té el cap molt ben posat, fa tres anys posava cafès a Londres". Vila ensenya les golfes de can Escapa a Sabadell:

escapa a casa TV3

escapa bicicletes

Roger Escapa a casa seva fent ràdio durant la pandèmia, TV3

Dels pares: "La meva mare és mestra de parvulari i el meu pare té una botiga històrica de bicicletes a Sabadell "Escapa bicicletes" però ni el meu germà ni jo som grans ciclistes, no seguirem el negoci. Quan tenia 15 anys vaig entrar al taller i no vaig acabar la jornada laboral. No servia. Jo jugava a bàsket i em va venir a buscar el Barça. Era bo. Al final no em van fitxar".

roger escapa TV3

Roger Escapa Al cotxe, TV3

El seu programa és segon en audiència rere Via lliure de RAC1: "M'encantaria ser líder, soc competitiu, conec el Xavi Bundó, és de Sabadell i bon tiu, tenim estils  molt similars. No canvio el meu programa pel seu". I sobre fer TV: "M'encantaria fer tele a més de fer El suplement". El seu ex-cap Ustrell ho va fer 3 mesos: el FAQS de finals de 2017 i El suplement. Escapa és competitiu: ho vol fer millor.