Toni Cruanyes ha demostrat provadament que té molts registres. Quan ha de donar les notícies, no té rival. Però quan s'ha de treure la cotilla i el rigor dels Telenotícies, no li cauen els anells si s'ha de prestar a la broma, com ha demostrat en nombroses ocasions en diferents programes de TV3, especialment a l'Està passant on ha viscut l'amor platònic de Marc Giró cap a ell de manera meravellosa. O quan es va donar un pico amb el seu company als TN, Tomàs Molina, en el programa de cap d'any.

cruanyes esta passant boda giro

Toni Soler, Toni Cruanyes i Marc Giró a l''Està passant (TV3)

cap any 2020 tv3 peto molina cruanyes

Pico entre Toni Cruanyes i Tomàs Molina (TV3)

I ara, ha tornat a ampliar el seu currículum professional amb la participació en una sèrie nordamericana d'Amazon Prime. Això sí, no ha hagut d'interpretar cap paper que li fos aliè, ja que ha hagut de fer el que fa cada dia, donar una notícia, aquesta vegada, però, davant les càmeres d'una sèrie d'acció. Ja va fer una cosa similar per El crac de Joel Joan, però ara, qui ha requerit dels seus serveis ha estat una producció estrangera.

toni cruanyes

Toni Cruanyes (@toni_cruanyes)

La serie Hanna explica la història d'una jove adolescent solitària, criada com una màquina de matar pel seu pare, que fuig de la persecució extraoficial per part d'un agent de la CIA alhora que tracta d'esbrinar la veritat sobre qui és ella en realitat. És una adaptació per televisió d'un film homònim del 2011 dirigit per Joe Wright. 

La primera temporada de la sèrie es va rodar en diferents localitzacions en terreny europeu, com Hongria, el Regne Unit o Espanya, on van anar a gravar algunes escenes al port d'Almeria. Ara s'ha emès la segona temporada de la sèrie i aquesta voluntat de rodatges en sòl europeu ha continuat, fent una aturada a Barcelona. La Barceloneta, la Plaça Reial, la Universitat de Barcelona a la Gran Via, el parc de la Ciutadella o d'altres zones de la ciutat s'han ensenyat a la sèrie. I ara s'acaba d'emetre el darrer capítol d'aquesta temporada. I molts espectadors s'han endut una sorpresa, no només per sentir algunes paraules en català, sinó per un cameo inesperat. Qui ha aparegut? El mateix Toni Cruanyes:

A banda d'ell, també s'hi pot veure d'altres actors catalans en petites intervencions, com Bruno Oro, Clara Segura o Ernesto Collado. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat