El 2020 té només unes poques hores de vida i ja hi ha hagut dues de les imatges de l'any. Una, esperpèntica: el vestit daurat de Cristina Pedroche a les campanades d'Antena 3, més propi del C3PO d'Star Wars que d'una altra cosa. Un look que els espectadors han lapidat amb un allau d'hilarants memes.

pedroche vestit daurat cap any

Antena 3

L'altra, molt més sorprenent i aplaudida massivament pel públic, en aquest cas, el català, que és el que va poder veure el programa especial de TV3 pel Cap d'Any a les Fonts de Montjuïc, conduït enguany pels presentadors del TN Maria Fernández Vidal, Toni Cruanyes i Tomàs Molina. 

cap any 2020 tv3

TV3

cap any 2020 tv3 brindis

TV3

Una posada en escena impol·luta, espectacular, brillant, on els tres presentadors van estar a l'alçada, però sense voler robar protagonisme a l'espectacle de llums i colors que es va viure a les famoses fonts barcelonines. Un show sensacional de focs artificials que va tenir una traca final inesperada: el petó a la boca que es van fer dos dels presentadors. Passaven pocs segons des que el 2020 començava. Després de desitjar un bon any a tothom, Cruanyes començava un discurs parlant de propòsits. Però el gran Tomàs Molina el talla i li diu que es deixi estar de tanta xerrameca: "Fem-nos petons, home!". "Li fem un petó a la Maria tots dos?", pregunta Cruanyes. Però ella s'aparta i els llavis de Cruanyes i Molina topen l'un amb l'altre.

TV3

Una imatge simpàtica, divertida, possiblement preparada, però tant se val, una imatge original entre dos presentadors de TV3 molt celebrada per la xarxa:

L'any a TV3 comença de la millor manera.