No quieres caldo, dos tazas. A La Sexta han tastat la doble medicina i al mateix programa. No els hi ha provat als de Ferreras i companyia la sentència del TJUE sobre Junqueras i les derivades que se'n desprenen amb Puigdemont i Comín. Primer, amb el seu advocat, Gonzalo Boye, deixant caure un possible retorn a Perpinyà. "Per què no Espanya?", pregunta Ferreras a Boye a Al rojo vivo: "Fíjese que desde las 9:53 el señor Junqueras sigue en prisión pudiendo estar en libertad, como para fiarse de que vayan a respetar la inmunidad que tiene reconocida en todo el territorio de la Unión, incluída España"Galeta amb la mà estesa.

Boye Ferreras 2 La Sexta

La Sexta

I ara ha estat Toni Comín qui ha posat a lloc un dels reporters del programa de Ferreras. El ja eurodiputat ha pogut recollir finalment la seva acreditació juntament amb Puigdemont. 

Puigdemont Comín Míriam Santamaría

Míriam Santamaría

Però que no hiperventilin els unionistes que ara estan irats, que no passaran per Madrid a recollir la definitiva. Així ha deixat el conseller a un periodista que tenia els papers molt mullats a l'hora d'entrevistar-lo: "No está del todo claro que podais tener la acreditación definitiva. Hay quien dice que todavía deberíais ir a Madrid a recoger esa acreditación". Resposta d'un Comín incrèdul que al·lucina amb la pregunta: "¿Realmente hay alguien que después de leer la sentencia dice que hay que ir a Madrid a prometer la Constitución?". Amb un sarcasme finíssim: "En todo caso, aprovechando las Navidades, hay que regalarle un cursillo de lectura. La sentencia es inequívoca: somos eurodiputados más allá de cualquier trámite administrativo que determina el derecho de un estado miembro".

Una gota de suor comença a caure pel front del periodista, que insisteix: "el Tribunal General dice que hay que estudiar más a fondo cómo son esos trámites". Segon intent i segona clatellada: "No, no, el tribunal General no dice esto que acabs de explicar. Lo que ha hecho es admitir nuestro recurso". Dos de dos. I Ferreras a punt d'implosionar des del plató.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat