És una realitat. A les xarxes socials es respira bastant d'odi, amb atacs fora de lloc i insults de tot tipus. Una cosa que bé sap el locutor de ràdio de RAC1, Toni Clapés, qui recentment ha estat víctima d'això. Per mala sort. El periodista de Barcelona ha compartit amb els seus seguidors un divertit vídeo que li ha fet molta gràcia. I és que amb els temps que corren és molt important riure i posar humor a la vida. Una publicació que a alguns dels seus seguidors no els ha causat el mateix efecte. Motiu pel qual han perdut les formes i han acabat insultant a Clapés. Què et sembla?

versio rac 1 instagram toni clapes

Toni Clapés, Instagram

"Quin tip de riure". Aquest ha estat el comentari que el de RAC1 ha compartit en el seu compte de Twitter, el divendres 19 de març quan passaven pocs minuts de les dues del migdia. Un comentari amb el que acompanya un vídeo d'uns avis amb el carretó de comprar, caminant per una cinta mecànica i que acaben caient a terra. Un material audiovisual que es complementa amb la banda sonora de la pel·lícula Titanic. A més, en el vídeo, escrit en lletres majúscules blanques sobre un fons vermell, es pot llegir: "Titanic 2". Ens referim a això:

36 segons que han passat factura a Toni Clapés. Malgrat que molts dels seus seguidors li han donat la raó, dient-li que el vídeo fa gràcia, hi ha hagut alguns pocs que no han dubtat a dir-li el següent. Una usuària l'hi ha deixat anar: "Això fa gràcia?". Un altre li ha dit: "Ets mala persona". I un tercer individu ha publicat: "Ets un imbècil. T'hauria de fer vergonya". Clapés, a l'insult rebut, no s'ha quedat callat. Ha respost com només ell sap: "Si ho sóc, què més?", ha escrit. Però la cosa no ha acabat aquí. L'usuari que li ha dit "imbècil" poc després l'ha tornat a escriure dient-li que el podia bloquejar del Twitter. Moment en que el presentador ha dit: "Tranquil, ningú és perfecte". Toni Clapés 1, usuari enfadat, 0. Game over.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat