És un dia de celebració per al gran Toni Clapes. Aquest 26 de novembre fa 53 anys. Un aniversari diferent: no només per la pandèmia mundial, si no per tractar-se del primer des que va tornar a la ràdio, després de superar el limfoma que l'ha fet patir i lluitar des del 9 d'octubre de 2019. Mesos de tractament, lluny del seu estimat micròfon, fins que el passat mes d'abril i enmig del confinament més sever pel coronavirus, va reprendre la seva activitat professional. Clapés les ha viscudes de tots colors, però aquest obstacle ha estat un dels més difícils de saltar.

toni clapes rac1

Toni Clapés torna a la ràdio després de la malaltia / @rac1oficial

El degoteig de felicitacions al locutor ha fet que agraís l'afecte rebut amb una imatge entendridora: la de l'Antoni sent un nen, aliè als problemes de la vida i fins i tot a la seva carrera d'èxit als mitjans de comunicació, on entre d'altres coses ha aconseguit un premi Ondas. Ara bé, segurament el millor guardó que mai no obtindrà el de 'Versió RAC1' és l'estima i la fidelitat de teleespectadors i oients: a TV3, al Crónicas Marcianas de Telecinco, en la seva etapa a Catalunya Ràdio i, per suposat, a la ràdio del grup Godó, on lidera les tardes des de fa molt de temps.

Equip Crónicas Marcianas, T5

Toni Clapés a Crónicas Marcianas / Telecinco

Toni Clapés a Catalunya Ràdio TV3

Toni Clapés a Catalunya Ràdio / TV3

Toni Clapés 1997 a Efectes secundaris TV3

Toni Clapés el 1997 a 'Efectes secundaris' / TV3

Toni Clapés micròfon @versiorac1

Toni Clapés davant del micròfon /@versiorac1

El somriure d'aquell petit Clapés és or pur. Que mai no li manquin motius per tornar a ensenyar-la. Per molts anys!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat