No hi ha res com el pas del temps per oblidar el passat. Albert Rivera ho sap perfectament. Les ferides que li van provocar el seu fracàs a Ciudadanos són història. És més: les ha convertides, per art de màgia, en quelcom per sentir-se orgullós del seu legat. És el 'puto amo'. Punt. Que va perdre desenes d'escons al Congrés? Bah. Que va convertir la formació taronja en runa? Minúcies. El que la majoria d'éssers vius amb dos dits de front consideren un motiu per tapar-se i no fer gaire soroll, és per a Rivera el millor argument per muntar una festa ben grossa, amb xaranga, confeti i xerinola.

'Autobombo' desvergonyit i ínfules de gran estadista, aquests són els grans trets d'identitat de l'expolític reconvertit en "gran advocat". Doncs bé, ara haurem d'afegir una altra línia al seu currículum, perquè ha trobat una nova feina: professor. La seva missió, modelar i tutelar els polítics del futur. Un desgavell.

Albert Rivera torna a la feina EP

El professor Albert Rivera amb la motxilla preparada / Europa Press

 

 

Rivera s'ha convertit en la gran riota de les xarxes socials en saber-se el títol del postgrau que dirigirà al Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, a Madrid: un màster de lideratge polític. Ha preparat el temari a consciència i ha espremut la seva agenda per incorporar grans fitxatges al quadre de docents: Mario Vargas Llosa, l'opositor veneçolà Leopoldo López, Alberto Ruiz Gallardón... un 'dream team' fatxa, sense dubte.El web del centre no s'estalvia frases tan grandiloqüents com falses: "Uno de los líderes políticos con mayor conocimiento y liderazgo de la política nacional en los últimos tiempos". Recorda aquell mem de 'no lo sé, Rick. Parece falso'.

La reacció dels internautes davant el nou ridícul de l'Alberto Carlos ha estat pixar-se de riure; "me descojono". No és que en facin sang, no. És que l'esbudellen sense pietat. Tampoc era gaire complicat, cert: aquesta vegada (una més) l'ha posada 'a huevo'.  I és que l'ocurrència, adreçada a un grup d'escollits que hauran de passar per un exigent procés de selecció, és similar a posar a Juan Carlos Girauta al capdavant d'un curs de protocol, Pablo Casado ensenyant tècniques culinàries o a Sergio Ramos de professor d'anglès: un despropòsit. Un dia més a l'oficina, ni més ni menys.

rivera 0

rivera 1

rivera 2

rivera 4

rivera 5

albert rivera zero EP

Albert Rivera recordant els seus grans èxits: el zero / Europa Press

Albert Rivera: polític frustrat, advocat endollat, escriptor pèssim​, professor del no res. Tot lliga: la seva veritable ocupació és una altra: humorista. Aquí la clava.