"Un got de llet calenta amb mel", així començava l'entrevista a 4 de la candidata Arrimadas a RAC1. Els quatre periodistes que hi han conversat a la ràdio del Grup Godó, Jordi Basté, Agnès Marquès, Toni Clapès i Xavi Bundó, han tingut una entrevista poc còmoda. S'han enganxat amb Basté sobre els pactes amb Vox. L'audiència s'ha incomodat, no només els votants taronges sinó un indepe en particular: Toni Albà. L'actor ha confessat a En Blau que ja no tornarà a Polònia. Una etapa superada que li permet, un cop alliberat dels límits que li imposa la TV pública, dir el que vol sense conseqüències de ser "congelat". I ha estat clar:

toni alba ACN

jordi baste japo TV3

ACN / TV3

Toni Albà no estava content amb l'entrevista de RAC1 i especialment quan Arrimadas parla d'Albà i Toni Soler: "S'ha acabat que comissaris polítics del procés es forrin amb impostos dels catalans. El que fa TV3 és una autèntica vergonya: incitació a l'odi contra la majoria de Catalunya i Espanya. Com el senyor Soler que porta tota la vida forrant-se de diners públics per fer Està passant que és un insult a mitja Catalunya. I no fa humor. No fa gràcia". Jordi Basté: "Està passant és líder d'audiència". Inés Arrimadas: "Una estrellita de TV3 m'ha dit puta. Toni Albà m'ha dit mala puta a twitter". Que Basté no hagi contradit  Arrimadas ha sulfurat Toni Albà i avisa als presentadors i en especial a Basté que era qui s'encarava a Arrimadas en aquest aspecte: " Blanquegeu la feixista. Jo no vaig dir això. Arribarà un dia que us tocarà a vosaltres patir les mateixes mentides. Esperaré".

Mala senyal quan una campanya es converteix en un tots contra tots no entre candidats sinó entre votants i periodistes independentistes. El got de llet amb mel el necessitaran ells.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat