Probablement, una de les imatges més abjectes i lamentables protagonitzades per un catalanòfob va tenir lloc fa uns dies a l'hospital del Vall d'Hebron, quan una infermera de Cadisper passar l'estona, va gravar-se un vídeo de Tik Tok amb unes companyes vomitant el seu odi cap a la llengua catalana. La recorden, oi? Aquella jove que es queixava indignada que per fer les oposicions s'havia de treure el nivell C1 de català: "¿Esto qué mierda era? ¿Y es para sacarnos qué?". "Las oposiciones", responia una amiga. I es queixava que han de tenir "el puto C1 de catalán". Una companya que sortia al vídeo aixecava el dit i deia que ella s'havia apuntat. Davant la incredulitat de la infermera, li responia: "Escolta noia, que jo puc parlar català"Però ella es veu que no...: ""Resulta que se va a sacar el C1 de catalán mi madre. Porque yo no me voy a sacar el C1 de catalán. ¡¡Quieres parar de hablar catalán!! ¡¡Por favor!! ¡¡Gracias!!". Una tolerant exemplar...:

Després d'allò, i segons ha avançat Vilaweb i ha pogut confirmar ElNacional.cat. fonts del Departament de Salut han informat que aquest divendres s'acabava el contracte de la infermera i que han decidit no renovar-l'hi, de forma que les mesures disciplinàries anunciades contra la professional sanitària finalment no s'aplicaran. Així doncs, la infermera, que treballava des del passat mes de juliol a l'àrea de Pediatria del centre hospitalari, deixarà de fer-ho de manera immediata. "No es pot tolerar que dins les nostres instal·lacions, en horari laboral i amb l'uniforme de la institució es facin vídeos que no tenen a veure amb l'activitat assistencial, és evident que no representen la institució ni el centre. Declaracions com aquestes són intolerables en una servidora pública. Obrim un expedient. El sistema sanitari ha de garantir l’atenció en la llengua pròpia de Catalunya, en això treballem cada dia", es deia aleshores des de la conselleria de Salut. I qui ha fet la seva habitual pixadeta contra Catalunya arran d'això? Qui ha sortit del cau per treure el capet, aprofitant a la mínima que pot per treure bilis sobre Catalunya? Bingo. Algú que sembla que només obri la boca quan es tracta d'esbombar brossa cap a Catalunya, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas.

338771029 893214841749732 8803962680751188587 n
Inés Arrimadas / IG
338445718 220402064004198 6749812157869873762 n
Inés Arrimadas / IG

Aprofitant que el Pisuerga pasa por Valladolid, la líder del partit taronja ha tornat a desbarrar. Arrimadas ha escrit un tuit on diu que "Hasta este punto llega la caza de brujas del nacionalismo gobernante en Cataluña: prescindir de una profesional sanitaria en una comunidad con grave déficit de enfermeros porque tuvo la osadía de criticar en un vídeo la obligación del catalán". S'ha de tenir molt poca vergonya. La xarxa l'ha destrossat, i entre ells, un estimat actor català que no es calla, i bé que fa, quan sent pudor de catalanofòbia, especialment, quan els membres de Cs obren la boca per dir l'enèsima ximpleria: Toni Albà. L'actor del Polònia, vell amic d'Arrimadas, Carrizosa i companyia, li ha dedicat quatre paraules: "“Bon viatge...', ho recordes, Inééééééésssss???":

La infermera que no seguirà al Vall d'Hebron, que no es preocupi: sempre tindrà feina a la seu de Ciutadans. Dubtem, però, que sigui capaç de curar la catalanofòbia que allà s'hi respira i que ella mateix té.