La revista Hola ensenya en portada les filles de Carmen Cervera, Tita Thyssen. Les nenes Sabina i Carmen ja tenen 14 anys i van néixer per maternitat subrogada. La baronessa Thyssen ha afirmat que les seves filles ja saben qui és el seu pare. Per tant l'esperma que va inseminar el ventre de lloguer no era anònim. La semblança física de Sabina, una de les nenes, amb Borja, el fill biològic de la baronessa, ha fet que Telecinco sostingui que el donant era Borja. S'assemblen molt quan en teoria no comparteixen genètica:

semblança

hola

Revista Hola

carmen cervera borja thyssen GTRES

Borja Thyssen es deixa barba poblada i Tita se'l mira, GTRES

Al programa Viva la vida de Telecinco van sense embuts: "Hay que ver lo que se parece Borja a una de las hermanas. Es clavado. Entre ellas dos no se parecen pero hay una que es igual a Borja. Hay quien sostiene que podría ser el donante. Tita Thyssen lo ha desmentido pero se comentó". El programa emet imatges de Borja Thyssen de nen i d'adolescent que confirmen la semblança amb la seva germana. Ningú no parla que el donant podria no haver estat Borja sinó el seu pare, Manolo Segura, que no pot confirmar-ho perquè va morir.

baronessa thyssen i familia gtres

Manolo Segura, pare de Borja, a l'esquerra, GTRES

tita thyssen telecinco

borja adolescent t5

Borja de nen i d'adolescent, Telecinco

La llegenda urbana continua i la família Thyssen ho alimenta amb un misteri: de totes les exclusives que paga Hola a la baronessa només hi falta una: MAI ha publicat una foto de Tita Thyssen amb els seus tres fills junts: Borja, Carmen i Sabina. EN Blau va accedir a unes fotos de paparazzi on surten junts per primer cop els  germans:

borja thyssen i germanes GTRES

Borja Thyssen i Sabina Thyssen única foto junts, GTRES

Única foto robada de Borja i Sabina Thyssen. Telecinco alimenta que les nenes són germanes / filles de Borja. Però ningú pensa en que poden ser germanes de Borja per part de pare: un ventre de lloguer i esperma de Manolo Segura. Això explicaria la semblança i acabaria les especulacions.