L'incomprensible canvi de cromos de Paolo Vasile ja té resultat: Telecinco s'ha estavellat. Si el capo de Mediaset creia que permutar Toñi Moreno i Emma García aixecaria els seus respectius programes ha fracassat. Durant la setmana hem patit veient Toñi Moreno entre chonis i quillos fent unes xifres penoses de Mujeres y hombres y viceversa, amb l'agreujant d'una nova presentadora que sembla un pop dins un garatge. Dijous va tocar fons a Catalunya fent un pèssim 2,9% als migdies de Cuatro. El pitjor que es pot dir d'un programa és que ni sabem quan ni on s'emet. A Espanya tampoc no destaca, divendres va fer un fluix 4,7%. Als despatxos de Mediaset encreuaven els dits perquè Emma García triomfés a Viva la vida el cap de setmana. I tampoc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma García (@emmagarciaweb) on

Viva la vida es va estrenar a Espanya amb un 10,4%. Va fer menys a la seva hora que la reemissió de la primera pel·lícula de Harry Potter y la piedra filosofal (13,4%). La pedra filosofal encara la busca Vasile i no la troba. A Catalunya li va anar pitjor a la presentadora basca: 6,7%. Diumenge tampoc va anar bé i baixa al 9,2% a Espanya i al 7,5% a Catalunya. "Virgencita, vitgencita que me quede como estoy" deu pensar Vasile. Els canvis no sempre són per millor. Pel que fa al contingut, Emma García va semblar que no estava cómoda. A priori era l'única beneficiada pel canvi de presentadores, i va començar moderant una taula de cor després de confessar que no llegeix revistes del cor. Només pendent de llegir el telepromter on li escriuen tot, va ensorrar-se com a moderadora. Va convidar Pilar Eyre per comentar l'exclusiva de la setmana però en lloc de parlar del divorci de la infanta Cristina van parlar de si Eyre havia mentit i s'ho havia inventat. Un "akelarre" en contra de la periodista que dona l'exclusiva per part de tertulians que no donen cap exclusiva. Lamentable.

eyre t5

Telecinco

Eyre ha comentat informalment que “Sentí entre rabia y vergüenza y esto me ha hecho reconsiderar mi presencia en tv, no es lo mío, estoy sumergida en mi novela y no puedo permíteme estas distracciones. Además piensa que de cada cinco veces que voy a tv, cuatro lo hago por amistad (es decir, sin cobrar)". L'import d'una col·laboració així (ronda els 400 euros) no justifica el viatge d'AVE i que t'insultin en directe. I Emma García no va saber tallar les impertinències. És absurd convidar algú a parlar de la seva exclusiva només per dir-li que és mentida. Pitjor va ser l'endemà diumenge, l' exclusiva de Viva la vida era Tita Thyssen, i no va dir res. Va promocionar el seu museu a Andorra, va repetir que hi viu (per si Hisenda sospita) però ni piu dels temes més relevants. En Blau ja va publicar que el seu fill Borja té una semblança física inexplicable amb les nenes adoptades per la baronessa, però tot el que va aconseguir Emma García és que Tita digués que les seve netes li diuen "tita" i no "yaya".

emma garcia tita t5

Telecinco

Toñi i Emma estan fora del seu lloc. Vasile no l'encerta amb el canvi i Telecinco assisteix atònita a un moviment que l'audiència no compra. El que es coneix com fer un pa com unes hòsties. En italià: Porca miseria.