Onze anys ha costat publicar la fotografia que obre aquesta notícia: els tres fills junts de la catalana Carmen Cervera, Tita Thyssen. Tot el que envolta la baronessa Thyssen és novelesc. Borja Thyssen és fill de Carmen Cervera sense pare legal però, lògicament, amb pare biològic: Manolo Segura. El jove Borja va ser adoptat pel baró i va adquirir-ne cognom i fortuna. Quan Tita va enviudar i estava distanciada del seu únic fill, va adoptar dues nenes fruit d'una fecundació in vitro a un ventre de lloguer. L'espectacular semblança de les nenes amb Borja Thyssen va fer que s'especulés si Borja va ser el donant d'esperma per tal que les filles adoptades per la baronessa portessin la seva sang. I la premsa rosa mai va poder pagar l'exclusiva dels tres fills de Tita Thyssen junts. Fins avui. Primeres imatges dels tres germans Thyssen junts.

borja i nenes thyssen GTRES

GTRES

Carmen i Sabina ja tenen 11 anys i la família torna a estar unida. Passen les vacances junts però no a Sant Feliu de Guíxols sinó en una illa plena de paparazzis. Les fotos són la prova que la família ja no oculta que Borja i les nenes sembla que comparteixin genètica. Les portades de Hola acrediten una semblança indiscutible, especialment d'una de les dues nenes:

portada6 a

semblança

borja thyssen i germanes GTRES

GTRES

Tot en la família Thyssen és interessant: la fortuna del baró, la col·lecció de pintura prestada a Espanya, la família rabiosa del baró, els exmarits de Tita, Blanca Cuesta dona de Borja, residències fiscals diverses, Tita Miss Barcelona, les nenes adoptades i biològiques alhora... La baronessa és una persona encantadora, educada i sense escàndols. Les fotografies donen peixet a la premsa que porta anys especulant amb el rumor de les germanes/filles de Borja.

baronessa thyssen i familia gtres

GTRES

Només el laboratori que va inseminar la mare subrogada de les nenes, María del Carmen i Guadalupe Sabina Cervera, sap d'on va sortir aquell esperma. Si el va portar la baronessa dins un pot o Borja va anar a la clínica per fecundar un ventre de lloguer i complir el somni de la baronessa: unes nenes que s'assemblin a ella. Onze anys després, la primera prova gràfica de tota la família junta, amb Manolo, el pare biològic de Borja/amic de la família i, sobretot, les filles/netes de Carmen Cervera, Tita, la gran baronessa Thyssen.