Tot i que el calendari la contradigui, Terelu Campos està vivint la seva particular primavera en plena tardor. Això de que "la sang altera", i tal. La col·laboradora i expresentadora està obrint de par en par les portes a l'amor, una faceta vital que havia aparcat per sempre més, especialment pel malson que ha viscut amb el càncer de mama. S'ha de dir, però, que abans d'aquest entrebanc tan dolorós i del que ens alegrem molt que hagi deixat enrere, tampoc és que el seu currículum amorós hagi estat un conte de fades. Dos matrimonis frustrats, diverses relacions que no van acabar bé i sobretot, una idil·li amb l'esperpèntic Pipi Estrada que va finalitzar dramàticament farien desistir de tornar a enamorar-se al més optimista. La vida, però, és canvi i superació. I Terelu vol tornar a provar sort en la loteria dels sentiments. 

Terelu Campos y Pipi Estrada GTRES

Terelu Campos y Pipi Estrada / GTRES

O això és el que podríem deduir dels darrers intents de 'ligoteo' de la filla gran de María Teresa Campos, tots dos sorprenents. El primer, delirant: com que ha estat tertuliana en els debats de 'La Isla de las Tentaciones', va declarar-se públicament a Pablo Moya, un xicot al que han posat unes banyes XXXL durant la segona edició del reality de Sandra Barneda: "Pablo, te amo. Que pena que no tengas 30 años menos, eres el hombre perfecto". El murcià li va seguir el joc, portant-li un ram de flors a T5, però sense anar més lluny.

Clica a la imatge per veure el moment:

Terelu Campos declaració amor Pablo Moya T5

Terelu Campos declaració amor a Pablo Moya / T5

Pablo Moya de LIDLT 2 porta ram de flors a Terelu amb Torito T5

Pablo Moya de LIDLT 2 porta ram de flors a Terelu amb Torito / T5

Com que va errar el tir, ara ens ha sorprès al 'Viva la Vida' tirant-li la canya a un actor d'una edat molt més pròxima. Un de català i que col·lecciona premis​, Eduard Fernández. La Campos li ha dit: "Me encanta José Coronado pero me gusta mucho más Eduard Fernández. Ya lo he dicho muchas veces pero no me echa cuentas". Més directa, impossible.

eduard fernandez gaudi carles palacio

Eduard Fernández Premis Gaudí / Carles Palacio

Terelu Campos contenta a Viva la Vida T5

Terelu Campos contenta a Viva la Vida / T5

Terelú sap que "la vida és una tómbola", i allà es crida: "lo estamos dando, lo estamos regalando". A veure si li toca premi, que ja és hora.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat