Les Campos passen per un mal moment. La primogènita de María Teresa, Terelu Campos, es recupera d’una doble mastectomia de la qual va ser intervinguda durant el mes d’octubre.

Aquest estiu se li va reproduir el càncer que ja havia patit l’any 2012. A la sortida de la clínica Jímenez Díaz de Madrid, Terelu Campos ha reaparegut molt seriosa. Acompanyada de la seva mare i de la seva germana Carmen Borrego, Terelu sortia de l’hospital i es dirigia al cotxe en silenci i amb el cap cot.

terelu hospital 201118

Terelu Campos surt de l'hospital | GTRES

terelu campos cotxe

Terelu Campos, al cotxe, abandona la clínica Jímenez Díaz | GTRES

Segons l’informe mèdic, Terelu Campos ha estat sotmesa a un empelt de pell, amb l’objectiu d’”ajudar en el procés de recuperació de la doble mastectomia”. Fa poques setmanes, Carmen Borrego es va mostrar força preocupada per l’estat de salut de la seva germana, en una entrevista a la revista ‘Semana’. Pel que sembla, les dificultats que Terelu ha estat patint durant el procés de recuperació han forçat els metges a prendre una decisió d’urgència per operar la col·laboradora de televisió.

carmen borrego hospital

Carmen Borrego surt de l'hospital, davant de la seva germana Terelu | GTRES

Malgrat les dificultats per les que està passant la seva filla, María Teresa Campos assegura que Terelu es troba bé, i ha agraït les mostres de suport que ha rebut la família durant els últims mesos.