Les Campos han esdevingut un gènere televisiu en elles mateixes. Viuen de no fer res i l'últim fracàs de les germanes fou al programa de Bertín Osborne, que es va ensorrar d'audiència amb les filles de María Teresa Campos. Mi casa es la vuestra va fer la meitat que Tu cara me suena. Però com aus fènix resorgeixen de les cendres, no les de María Teresa sinó les seves. Mentre Terelu torna al quiròfan Carmen Borrego, la germana gran, segueix la seva "croada antipapada". Operada de tot només li quedava tallar-se els cabells com Terelu i esdevenir això:

carmen borrego t5

Telecinco (clica la foto per veure el vídeo)

A Sálvame de dimarts han develat com és la nova, renovada, última i definitiva (o no) Carmen Borrego Campos. I sí, és un clon de Terelu. S'anuncia com el "Desafío Borrego", compte amb el doble sentit. I diuen "Carmen se está entrenando tanto a nivel físico como a nivel mental para mejorar y el estilismo se ha sumado al reto. La colaboradora prueba un nuevo look y se ha quedado sin palabras nada más verse en el espejo pero ¿se cortará el pelo definitivamente?". Diuen que va amb un vestit de Gala de los Oscars i canta més que un gall: “Me parezco mucho a una que yo conozco”​. S'ha tret papada, s'ha arreglat les dents, es talla a la garçon el cabell ros platí i als 52 anys sembla la filla que no han tingut María Teresa Campos i Bigote Arrocet.

borrego

Telecinco

Borrego diu "Solo me gusta mi escote" i com que no s'hi reconeix afirma "Me estoy volviendo loca, soy mi hermana, el pelo es muy parecido a ella". La presentadora diu amb sorna "Mi estrellita: disfrútate".