Terelu se sotmetrà a una intervenció quirúrgica aquest dijous per evitar que el seu càncer de pit s'escampi. Després d'explicar-ho al Deluxe de dissabte i al Sálvame de dilluns, el debat es manté entre els que la critiquen per fer-ne caixa o els que l'admiren per explicar-ho i donar visibilitat a milions de dones que el pateixen. El debat és inevitable però l'important és que l'operació i el tractament sorgeixin efecte i Terelu pugui fer vida normal, com presentar un programa setmanal que segons ha pogut saber En Blau ha proposat La Fábrica de la Tele a Telemadrid amb Terelu de presentadora. Pilar Eyre en dona pistes a Lecturas. Quan Terelu va saber que se li reproduïa el càncer va tenir dos pensaments: "La primera preocupación fue su madre, pero la segunda fue, ¿me firmarán el contrato de todas formas? ¿Saldrá adelante este proyecto?". 

terelu exmarit Telecicno

Telecinco

El seu primer marit, la seva filla, els seus companys de Sálvame, Jorge Javier... tothom està preocupat per ella però la seva mare ja és gran i la preocupació en el seu cas és desesperació. Als 77 anys la seva reacció, segons Eyre, va ser com qualsevol mare que veu com la filla pot marxar abans que ella: "Teresa se puso a tiritar y todavía no ha dejado de hacerlo (...) se derrumbó. No cesaba de llorar y de decir, ¡por qué no yo, por qué no yo! Nadie sabía cómo consolarla, ni Edmundo, ni las hijas, ni los nietos. Que se derrumbara, es lo que tanto temía Terelu, más que a su propia enfermedad". 

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet  GRES

GTRES

El paper més estrany és el de Bigote Arrocet. L'humorista que fa 40 anys triomfava amb el piticlín piticlín a l'Un, dos, tres de TVE ara té ínfules d'artista però no és capaç d'apaivagar la tristor de la seva parella. La Campos no sap com sortirà d'aquesta. Sap que no tornarà a la TV tot i que no ho vol admetre. Té la carrera feta i serà per sempre un dels grans noms de la TV, precursora de gairebé tot. Però pateix per la recuperació de la seva filla.

terelu t5

Telecinco

Terelu dijous afronta una operació transcendental mentre Telemadrid espera que tot surti bé per fer un dels seus fitxatges de la nova temporada. Els honoraria signar el contracte abans de saber-se el resultat de l'operació. Terelu va ser una de les estrelles de l'època daurada de la TV autonòmica. El seu programa Con T de Tarde era L'hora de Mari Pau Huget dels madrilenys. La Campos, mentrestant, tremola. I l'audiència, sensible amb el càncer dels famosos com el del fill d'Obregón, els envia energia posititva.