Fa anys que Terelu Campos juga al tran-tran en qüestions amoroses. Les relacions afectives duradores no han estat mai el seu fort, però a partir dels seus problemes de salut i de superar el càncer en dues ocasions la presentadora va perdre definitivament l'entusiasme per trobar parella. Ella mateixa ha reconegut aquesta apatia, argumentant que el que ella busca és complicadíssim, fora de mercat. L'última parella va ser un professor de boxa amb el que entrenava al gimnàs. Aquell combat també el va perdre, i va llançar la tovallola. Si més no, durant una bona temporada. Ara sembla que s'ha aixecat i torna al ring de l'amor. O de lo que surja: hi ha fotos del que la revista Semana qualifica de "noche mágica" acompanyada per un senyor al que vèiem la cara i ara podem posar nom, cognom i professió. No és cap xitxarel·lo, no.

Començàvem el text amb un símil futbolístic perquè resulta que l'home misteriós es dedica al futbol professional. No marca gols sobre la gespa ni els ha marcat mai (no com d'altres suposades conquistes del seu passat), però és una figura importantíssima de la cúpula merengue: un directiu del Reial Madrid, director general de l'àrea social i home de confiança absoluta de Florentino Pérez. Es tracta de José Luis Sánchez, però no s'equivoquin: no és el periodista ultra merengue; aquest José Luis, o Josele, li dona mil voltes. És un jefazo, no un correveidile. Ara bé, segur que és un anticuler de soca-rel, com la pròpia Terelu Campos. 

Terelu Campos con novio José Luis Sánchez Semana
Terelu Campos surt amb José Luis Sánchez, directiu del Reial Madrid / Semana
José Luis Sánchez Terelu Campos Real Madrid
José Luis Sánchez, director de l'Àrea Social del Reial Madrid / @realmadrid

Terelu Campos, merengue consumada i amb pedigrí al Santiago Bernabéu

La filla de María Teresa Campos és més merengona que el pal de la bandera, és ben sabut. Hi ha documents gràfics que ho acrediten, a banda de nombroses intervencions a 'Sálvame' fent tàndem amb Kiko Matamoros. Potser per aquesta raó (i d'altres de naturalesa anatòmica) va embolicar-se amb Pipi Estrada​, un altre blanc irredempt. Ha visitat sovint la llotja del Santiago Bernabéu, una d'elles acompanyada del pilot d'avions Carlos Pombo. Un exnòvio amb el que va tallar però al que va portar a un partit del Madrid ja separats enmig de rumors de reconciliació. No va funcionar. Ara sembla que la Terelu podrà anar encara més sovint a la zona VIP de l'estadi, té bons contactes. Si la relació qualla o no només ho dirà el temps. De moment hi ha una ocasió manifesta de gol. Tocar rematar la jugada com un killer.

Terelu palco Madrid El Mundo
Terelu Campos a la llotja del Santiago Bernabéu / LOC

José Luis Sánchez, crac del futur per a la Campos. Que no li passi com a la filla amb un ex del Barça

Les Campos refermen el seu sentiment merengue amb aquesta nova il·lusió, nòvio o el que sigui en José Luis Sánchez. Curiosament arriba després que la filla Alejandra Rubio enterrés definitivament la seva relació fugaç amb l'exculer Carles Aleñá. Els van enxampar besant-se, però el partit ha quedat suspès per sempre més. Del Barça, ni l'ombra a Can Terelu. Ara bé, coneixent com és de primmirada quan la protagonista del safareig és ella, estarà fotudeta. La revista posa en risc el futur de la relació amb l'exclusiva i, a més a més, l'endemà d'un dia molt dur per als madridistes: humiliats pel Girona al futbol i ensorrats pel Partizan al bàsquet. Un funeral blanc.

Alejandra Rubio Carles Aleñá Telecinco Instagram
Alejandra Rubio i Carles Aleñá / Telecinco, Instagram
Terelu merengue Instagram
Terelu Campos merengue / Instagram

Terelu lluitant 'hasta el final' pels seus colors... i els seus amors.