Una de les entrevistes més buscades a TV és amb un malalt de coronavirus famós. És una de les particularitats de la malaltia, que no hi entén de classes socials, orígens ni lloc de residència. A Catalunya un VIP que pateix el virus és Tatxo Benet, un dels amos de Mediapro, la productora catalana que ha comprat El Terrat i produeix ara el programa Preguntes freqüents a TV3.

tatxo benet jaume roures EP

ACN

Cristina Puig ho va tenir fàcil per entrevistar-lo, és el seu jefe i qui paga la nòmina de tot l'equip. Va ser estrany que no s'informés que era el proctor del programa. Va ser una entrevista necessària, a les golfes de casa seva, aïllat de la família ja que encara té restes de coronavirus. 

tatxo benet tv3

TV3

Porta un mes confinat  amb un pas de 15 dies per l'UCI. Tota una experiència amb el virus que li ha deixat marques al cos. Tatxo Benet està notablement més prim i amb els cabells llargs, com tothom. A punt de fer 63 anys, Benet va sortir fa 2 setmanes de l'UCI de l'Hospital Clínic. Pilar Rahola li diu "Estàs molt guapo, com un patriarca bíblic. Sento com si tingués una il·luminació al Mont Sinaí". Rahola està tova perquè en plena crisi li han trobat un càncer a la seva germana. I no la pot anar a visitar. Tots dos transmetien molta força i ànims als malalts i als familiars.

tatxo rahola

TV3

Tatxo Benet es recolza en la seva dona Camino i els fills: "Cada nit anava a dormir amb una cançó que em gravava el meu fill Jordi i cada dia em llevava amb una cançó que em gravava la meva filla Tuixén. Tinc molta gent que m'estima molt i això em dona molta força". Però la frase que recomforta és: "Vaig anar al Clínic i no tenia targeta sanitària. Només donant el meu DNI a recepció vaig tenir alguns dels millors professionals del món per salvar-me la vida. És una cosa única. La nostra sanitat universal és extraordinària".

benet puig

TV3

La samarreta de Cris Puig era Sant Jordi matant no el drac sinó el coronavirus. El programa produït per Mediapro va ser líder amb un 17,3% i gairebé 400 mil espectadors. Tatxo Benet estarà content. I recuperant-se.