En temps de confinament moltes cares conegudes segueixen donant escalf, ara més necesari que mai. I un dels instagram més agraïts és el de la periodista i escriptora Pilar Rahola. Des de casa, confinada però fent teletreball, troba moments per animar el personal. I aquest matí de dijous ens ha presentat la seva filla Ada de 19 anys amb una aplicació que posa filtres divertits a les cares. Canten Bon dia d'Els Pets i l'alegria s'encomana. Aquest és el vídeo:

ada rahola

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BON DIA 💝💝💝💝💝

A post shared by Pilar Rahola. (@pilar_rahola) on

La Pilar fa dies que ha après com va aquest fitre que tan aviat posa diademes a la Rahola com pestanyes postisses al seu marit Robert. Aquesta és una altra mostra en vídeo:

trobert

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rahola. (@pilar_rahola) on

L'èxit de les escenes tendres, quotidianes i divertides a ca'ls Rahola es veu de seguida: 20 mil visites en 4 hores i moltíssims comentaris:

  • lolaverns1957 Molt bon dia💜🤩❤️🎶, que gran, l'Ada!!!! 🎉😘😘
  • patriciam1417 Bon dia Pilar i família! Un dia menys per retrobar-nos. Ànims a tothom
  • sita_mallorca Mare meva que gran l Ada!!! Recordo aquell cafè davant Ona Catalana on li havíes escrit l'article "Avui ha fet dos anys" (que encara el tinc) i ja en van 19😱😱😱! Una abraçada ben forta família💋
  • franchmerce Molt bon día Pilar i Ada...amb alegria 👍👏👏👏

Pilar Rahola té tres fills, Sira, Noè i Ada. La petita s'ha fet gran. La casa fa patxoca, amb moments per tot. Com a totes. Confinats així tot passa millor. Ja queda menys per tocar-nos però mentrestant a instagram ens podem tocar l'ànima.