La virginitat fins al matrimoni és una cosa que molts i moltes consideren que és cosa del passat. Tanmateix, hi ha celebrities que mantenen aquesta màxima. Les seves creences no els permeten canviar de semblar. I una d'elles és Tamara Falcó.

La marquesa de Griñón ha estat protagonista en les últimes setmanes arran de la seva ruptura amb Íñigo Onieva. Després de diversos anys de relació, la filla d'Isabel Preysler va decidir trencar amb Onieva a causa d'una infidelitat.

Els rumors d'infidelitat per part d'Íñigo Onieva venen de lluny

En aquest sentit, han estat diverses les ocasions en les que la premsa s'ha fet eco de presumptes infidelitats per part d'ell. Encara que ella s'ha mantingut ferma en les seves conviccions i sempre l'ha defensat, han estat diversos els episodis en els quals s'ha parlat que Onieva podria haver mantingut relacions amb altres dones.

Una presumpta promiscuïtat que podria tenir de veure amb el còctel que formen les conviccions d'ella i el caràcter d'ell. Perquè tal com ha revelat Tamara al documental que protagonitza a Netflix, Íñigo és més actiu i li va més la festa.

Tamara Falcó apostava per la virginitat fins al matrimoni

Tanmateix, es coneix que ella té unes profundes creences religioses. Sense anar més lluny, aquest estiu va anar a un esdeveniment a Medjugorje, a Bòsnia i Hercegovina, en el que es venerava a la Gospa (La Verge en Serbi). I segons han publicat mitjans com Divinity, Falcó sempre ha apostat per la virginitat fins a contreure matrimoni. Les seves intencions passaven per arribar verge a aquell moment tan especial.

Així les coses, si res no ha canviat i tenint en compte que la seva relació es va acabar poc després que ell li demanés matrimoni, Falcó i Onieva no haurien mantingut relacions en tot el temps que han estat junts. Assalta ara el dubte de si la infidelitat d'Íñigo hauria arribat perquè no podria aguantar més el celibat.