Tamara Falcó i Isabel Preysler són un tàndem de categoria. Són la reialesa de la premsa del cor, però també dos personatges amb ombres més pronunciades que la seva suposada brillantor. Aquesta setmana l'ofensiva ha arribat de la mà del famós documental nadalenc de la filipina, que s'estrenarà el dia 5 de desembre. Se suposa que podrem veure la Preysler real, la de la intimitat de casa seva. No es facin il·lusions, però. La senyora i el seu univers són tan artificials que no s'ho empassa ningú. Una vida impostada, però que només esbomben aquells que no li deuen cap favor. Per exemple, Carmen Lomana, que la catalogava com “inculta, ignorante, vulgar y hortera”. Li va fer un “siete”. 

No sentiran, però, aquesta mena d'expressions en boca del cronista rosa més famós i veterà, Jaime Peñafiel. I mira que l'escriptor és aficionat a repartir a tort i a dret, però sempre hi ha classes i classes. És old school i es nota. Adora Joan Carles, però detesta Felip i la seva dona Letícia. I de la mateixa manera, protegeix la Preysler, però destrossa Tamara Falcó i, si escau, Íñigo Onieva. Entre la Tami i Peñafiel hi ha comptes pendents: el periodista va esbudellar el gran secret de l'aristòcrata, com que havia guanyat 'Masterchef'. Ho va dir abans de l'emissió, provocant un mal de cap descomunal a la productora del programa. Va haver-hi trucades per silenciar la informació insinuada de manera poc dissimulada d'en Jaime. EN Blau pot donar testimoni, igual que va passar amb Pablo Motos.

Tamara Falco guanya Masterchef TVE
Tamara Falco guanya Masterchef / TVE

En Jaime va dedicar diverses columnes a 'El Mundo' a filtrar el resultat del programa, una infracció de les normes internes del talent que comportava una multa de 100.000€ als concursants involucrats. Ho feia a través dels seus famosos “Shhhhh”: un seguit de frases deixant caure bombes, bufetades i opinions de collita pròpia descontextualitzades. “Dicen que la sanción por revelar el número del ganador o ganadora de MasterChef es de 100.000 euros. A pesar de ello, yo lo sé. Será una grandísima sorpresa. Mi querida amiga Isabel intentó que se lo dijera. A lo mejor, ella también lo sabe”. Primer desafiament. I el segon: “Ya falta menos para que se haga público el número de la ganadora de MasterChef Celebrity. ¡¡¡Qué gran sorpresa!!! ¡No para mí ni para su madre...!” Feina feta, el nom ja no era cap secret. Tamara, poc després, es va despatxar contra  Jaime: “Me parece una falta de respeto hacia el trabajo de tanta gente, y tantos fans. Es como contar el final del libroNo soy amiga de Peñafiel, ni tengo su móvil ni nada por el estilo”. Sentenciat. 

Jaime Peñafiel
Jaime Peñafiel / GTRES

Pensen que la rèplica li va provocar tribulacions al periodista? Òbviament, no. No va continuar amb la guerra, s'ha esperat uns quants anys. La venjança, quant més freda, millor. Li fot un bolet dels que fan mal. Li acusa de frívola, de petulant, i insinua que no té ni idea. “La muchacha no tiene sentido de la medida. Ahora presenta en la prestigiosa revista de decoración ‘Architectural Digest’ su lujosísimo hogar de recién casada. ¡Tan cursilita ella! Parla, evidentment, del famós àtic de milionària en el que “me he dejado todos los ahorros”, motiu de baralla i humiliació amb l'arquitecte Joaquín Torres, i que després de mil i una reformes ha ocupat per acabar dient que el troba petit, tot i els seus 190 m². Peñafiel sap quina tecla tocar. Virtuós.  

Tamara Falcó Isabel Preysler GTRES
Tamara Falcó i Isabel Preysler GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!