Tamara Falcó i Íñigo Onieva no fa ni un any que són matrimoni, però sembla que parlen més de la separació que de passar molt de temps junts. Que si una crisi, una esbroncada, un problema familiar, una cançó que t'humilia... Plou cada dia, vaja. Sí, també han tornat amb força els rumors que la marquesa estaria embarassada, potser per compensar tanta grisor, però de moment som incapaços d'afirmar si s'ha encarregat o no un marquesín. Una criatura que ja veurem si creix amb pares units o separats, veient l'historial familiar, però que si més no tindrà el tiquet daurat d'entrada al món de l'aristocràcia. El tindrà en propietat, com la Tamara. En canvi, Onieva el té de miracle. La seva estada a l'univers VIP és provisional. Està, i estarà, sempre a prova.

La Falcó és una classista de primera categoria. No descobrim res que no se sàpiga, ha anat deixant mostres del seu tarannà, actitud i pensament des que la coneixem mediàticament. El grau d'aquest comportament tan poc elogiable és extrem: s'aplica també al seu cercle més íntim. I el primer de la llista és el seu marit. Íñigo ha patit la línia vermella infranquejable que el separa de la seva senyora, especialment de viatge. Quan pugen a un avió, ella va en primera i ell en turista. A més a més, la senyora té un servei de transport i logística VIP a l'aeroport, mentre la seva altra meitat carreteja maletes com un xerpa. Són petites coses, però la llista és humiliant. I a la filla d'Isabel Preysler no li amoïna gens ni mica explicar-ho amb aquella alegria.

Íñigo casco Tamara GTRES
Tamara Falcó i Íñigo Onieva / GTRES

Durant la tertúlia d''El Hormiguero' amb Pablo Motos i els seus pluralíssims i estupendíssims Nuria Roca, Juan del Val i Cristina Pardo, la Falcó va tornar a exhibir aquell personatge repel·lent i esnob que la caracteritza. Tot arran de la hipòtesi del divorci d'un Íñigo Onieva que, per si no ho sabia, s'extingirà socialment en cas de ruptura amb la socialité. Així, de moment, ja sap que li barraran el pas en un exclusiu club de Madrid, del que la Falcó n'és membre. "Soy socia de un club. Ahora me he casado y si Íñigo quisiera formar parte de ese club, paga una cifra, començava. Una xifra exorbitant que no serviria de res en cas de separació: el farien fora i sense la pasta. No hi ha devolucions. Això no és el súper. 

El millor de tot és escoltar la justificació d'aquesta imposició al seu marit, defineix perfectament el personatge: "Yo lo veo bien porque si no la gente se vuelve a casar... se reproducen como setas". Ho sap perfectament, ella forma part d'aquest micromón boletaire. "He llegado a pensar que es una norma que se hizo por mi familia". Bé, Tamara, per fi una mica d'honestedat. Queda clar que Onieva serà sempre de segona. La qüestió és saber si aguantarà els menyspreus, cada cop més recurrents. 

Tamara Falcó e Íñigo Onieva GTRES
Tamara Falcó i Íñigo Onieva / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!