Íñigo Onieva ha hagut de redimir-se públicament per casar-se amb Tamara Falcó. Una redempció en diferents àrees que conflueixen en el mateix concepte: el pecat. Per expiar la infidelitat, la mentida i la ira s'ha hagut d'apartar de les temptacions nocturnes, així com de les escapades d'oci i plaer posant a prova la debilitat de la seva carn de latin lover pijo. Paral·lelament, ha abraçat la pràctica religiosa, tan important per a la filla d'Isabel Preysler, amb una devoció voraç: misses de nit, viatges a santuaris, curset prematrimonial... No ha marxat a evangelitzar tribus recòndites perquè no ha sorgit l'oportunitat i perquè la Falcó no es refia d'ell allà on no hi hagi cobertura 5G. Una cosa és perdonar, una altra ser una beneïda. Santa, no ximple.

Onieva s'està esforçant en el seu paper de bon minyó. Sembla un miracle tot plegat, potser per això va anar a Lorda fa poc. Digueu-nos desconfiats i descreguts, però que algú amb aquest currículum faci aquesta pirueta copernicana a tanta velocitat ens fa arrufar el nas. No és creïble, els fonaments trontollen. Si l'Íñigo fos carn de les cases d'apostes, veurien que la possibilitat que torni a protagonitzar un escàndol que acabi anul·lant el casament del 8 de juliol ni cotitza. I aquesta setmana totes les alarmes estan disparades a Villameona. Bé, també a Budapest, on s'està celebrant un dels seus comiats de solter.

Íñigo Onieva y Tamara Falcó GTRES
Íñigo Onieva i Tamara Falcó / GTRES

Onieva a Budapest amb el mòbil a la mà

El viatge organitzat per la colla del madrileny a la capital d'Hongria està destacant per alguna que altra mentirijilla, com aquella de "els mòbils estan prohibits". No està sent així. Primer per l'incident que ha patit amb el seu número de telèfon personal, filtrat en un grup de Whatsapp. El terminal no ha deixat de sonar, però per amargar-li la vida. Després pel que està ensenyant des de la vora del Danubi: fotos d'Instagram relatant gràficament el comiat. Imatges realment sorprenents en les que veiem els col·legues amb els seus iPhones, Android, etcètera a les mans mentre gaudeixen de Budapest i els seus encants. Encants més falsos que un bitllet de 6 euros, no hi ha qui s'ho cregui. El comiat més cast de la història, superant el de la núvia a Fàtima. Almenys ella va tenir un stripper. Ell, estàtues, recepcionistes i un escamot d'homenets amb cara de no haver trencat mai un plat.

Iñigo Onieva Budapest despedida soltero 2 Instagram
El comiat de solter d'Íñigo Onieva a Budapest / Instagram

El comiat de solter més cast i avorrit... i el menys creïble

Onieva no vol ensurts ni tragèdies i ha decidit que se'l mengi el personatge: ara és Sant Íñigo de Griñón. Si els 4 dies que està passant en aquesta ciutat d'intensa vida nocturna heterosexual estan discorrent com vèiem a les fotografies escollides, tanquem la paradeta. Ni calb ni amb dues perruques, xato. Les escenes són de terraceo a l'hóngara, visites culturals forçades, una copeta en un bar que sembla una cafeteria amb ínfules, una sisha i molta llum de dia. Ah, sí, i vantar-se d'hotel: un Four Seasons de més de 500 € la nit. Tot el que pot ser avorrit de matar-se ho ensenya cofoi, la resta és secret de confessió. Quan torni a Madrid potser buida el pap amb el mossèn, però "lo que pasa en Budapest, se queda en Budapest". Són paraules seves, de fet. És evident que s'està guardant la xixa, però que vagi amb compte: un hacker li pot amargar la vida, i d'una segona patacada no s'aixeca. La sogra Isabelita podria ser capaç de tot.

Iñigo Onieva Budapest despedida soltero 3 Instagram
El comiat de solter d'Íñigo Onieva a Budapest / Instagram
Iñigo Onieva Budapest despedida soltero 4 Instagram
El comiat de solter d'Íñigo Onieva a Budapest / Instagram
Iñigo Onieva Budapest despedida soltero Instagram
El comiat de solter d'Íñigo Onieva a Budapest / Instagram

L'amor pot ser cec, però la ceguesa no es contagia. La resta t'hi veu.