Susanna Griso torna a Antena 3 per primer cop des que la revista Semana va publicar que està en tràmits de separació matrimonial del seu marit, Carles Torras. La mateixa revista recull les seves úniques paraules al primer Espejo público sobre el seu estat d'ànim: "He vuelto muy sensible, especialmente con los animales, que sepáis que tengo ya dos en casa, cada semana tengo uno nuevo. Dos perros. Una galga y el que tengo en acogida es un pomerania". Griso es refugia en els animals.

susanna griso antena 3

Susanna Griso, primer programa després de la separació, Antena 3

La periodista barcelonina de 51 anys supera un any dur per ella. Després d'haver enterrat la mare i una germana, el 2020 se separa després de 23 anys. Qui ha especulat sobre els motius és Jaime Peñafiel a la seva columna de El Mundo. Escriu Peñafiel: "A punto de celebrar sus bodas de plata matrimoniales, la bonita presentadora se separa por sorpresa de su marido, tras 23 años de convivencia y tres hijos. La política ¿ha sido el motivo? Tanto él como ella han vuelto a donde solían, profesionalmente hablando". Griso a un programa esbiaixat pel PP, Vox i Cs i Torras a la productora Magnolia.

susanna griso dorcette invierno 2021 GTRES

Susanna Griso i la filla petita, per Festes GTRES

Unes Festes diferents, en ple procés de separació. Peñafiel especula que el motiu de la separació Griso-Torras no és "el pas del temps" com revelen els amics de Griso sinó les idees polítiques. El marit és independentista i Griso no ho és. A Peñafiel li va perfecte la separació conjugal per escampar la brama "El procés rompe familias". 

susanna griso y su hija dorcette en Navidad GTRES

Susanna Griso i la seva filla Dorcette, gener 2021, GTRES

Griso ha passat les festes amb els gossos i els tres fills. Els paparazzi l'han retratat passejant amb la seva filla petita, Dorcette, tapades del fred i amb una mascareta d'Antena 3. Melancòlica. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat