Notícia tristíssima la que ha fet marxar a mig programa Susanna Griso. Segons publica el diari El Mundo i ratificava Espejo público la causa ha estat la mort sobtada d'un dels seus germans. Només se sap que es tracta d'una germana més gran que ella i segons Atresmedia es tractaria d'un infart. No ha transcendit encara el nom de la germana. Fa un any i mig la periodista catalana ja va abandonar Espejo público durant uns dies per acompanyar la seva mare, Montserrat Raventós, en els seus últims moments. 

gonzalo bans antena 3

Antena 3

Griso ha fet el programa amb normalitat fins que de sobte els espectadors no l'han vist més. Espejo público ha anunciat, en boca del copresentador Gonzalo Bans, que la causa de l'absència era la mort de la germana de Griso. Al final del programa li ha enviat a la companya unes sentides paraules:  "A Susanna y a toda su familia un fortísimo abrazo del equipo de 'Espejo Público'". Tot el gremi l'acompanya en aquests moments difícils.

ana rosa quintana condol T5

Telecinco

La seva principal competidora, Ana Rosa Quintana, ha tingut paraules d'ànim per Griso: "A toda la familia de Susanna Griso, mis condolencias, y un abrazo muy fuerte a mi compañera porque cuando se van nuestros padres son mayores y uno lo puede entender, pero un hermano es muy complicado, así que un beso, Susanna".