Susanna Griso necessita tertulians per omplir les moltes hores que dura el seu Espejo PúblicoTenir de tertulià habitual algú com el torero Fran Rivera comporta que sovint deixi anar per la boca frases dignes d'algú que com va dir ahir Buenafuente en un monòleg brillant, "tiene todas las luces... en el traje" i que amb el que pensa no és precisament amb el cervell:

Va ser el més 'suau' que va rebre el mascle Rivera després del que va dir del suïcidi de la dona que es va treure la vida després de que es difongués un vídeo sexual entre els seus companys de feina a la planta d'IVECO de Madrid. "Que las mujeres no envien estos vídeos, los hombres (y yo soy hombre) no somos capaces de tener un vídeo así y no enseñarlo". No calen justificacions. No calen draps calents. Ni posar en context la barbaritat. Va dir el que va dir i va quedar molt clar. No és la primera vegada que al torero el traje de luces li apreta tant l'entrecuix que no li arriba la sang al cervell. Ni serà l'última. 

Fran Rivera Gamusino @f.r.paquirri

@f.r.paquirri

Des que va perpetrar l'enèsima bajanada li han plogut les crítiques de totes bandes. Merescudes. I encara en són poques. Diu que els "homes no somos capaces de tener un vídeo así y no enseñarlo" i la majoria de gent que se li ha adreçat no el defineix a ell precisament com un home. Susanna Griso ha fet aquest dijous de "Señor Lobo" de Pulp Fiction. O això és el que ha intentat, però no se n'ha sortit. Ha intentat maquillar i justificar l'argumentari del seu col·laborador. Però el públic fa temps que va deixar el lliri guardat en un calaix.

griso

Antena 3

"Creo que no se le ha interpretado porque la gente opina sin escuchar y sin ver el contexto de toda la conversación", ha dit la periodista. Al seu parer, el que pretenia el torero amb les seves paraules era "decir que en los institutos lo están pasando mal por vídeos como este y que evidentemente hay que contarles, y lo hacen los policías, que este tipo de vídeos no se tienen que difundir. Lo ideal es que tuviéramos la libertad para hacerlo, pero no nos engañemos, siempre hay malnacidos que los hacen correr". Però la xarxa no s'ha empassat la defensa:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat