La presentadora catalana Susanna Griso ha compartit una fotografia rescatada de l'arxiu de TVE, i els comentaris no s'han fet esperar. A banda d'assenyalar el més que notable canvi físic de la comunicadora, hi ha detalls de la publicació que criden molt l'atenció. El primer, una petita errada en la data de la instantània, que la d'Espejo Público' situava allà pel 1987. Podria ser, però no: Si fos així, estaríem davant d'una fita molt remarcable, ja que seria segurament l'única professional dels mitjans amb programa propi a la cadena pública espanyola amb només... 17 o 18 anys (va néixer el 1969). Griso afegia una dada fonamental per esmenar la confusió: "Creo recordar que fue la retransmisión de la boda de la infanta Cristina". És a dir, el 1997. La Susanna era jove, però no tant

susanna griso antena3

Susanna Griso actualitat Antena3

com 4 grisocom 5 grisocom 6 griso

La casualitat ha volgut que les converses dels usuaris de la xarxa seguissin girant al voltant de qüestions monàrquiques. És clar, tractant-se d'una aspirant sempiterna a ocupar el tron de la "reina de las mañanas" a la televisió. Una 'distinció' que disputa, temporada rere temporada, amb l'Ana Rosa Quintana. Però en comptes de reina, alguns l'han assenyalat com a princesa, per la increïble similitud física de la fotografia amb la tràgicament desapareguda Lady Di. Una fet curiós que ha afegit un element més a la diversió que ha generat a les xarxes.

com grisocom griso 3com griso 2

Han passat els anys i, tot i que la joventut mai no torna, la Griso demostra que el pas del temps no significa perdre atractiu i bellesa. Ara bé, aquella jove innocent que feia els seus 'pinitos' a la televisió és, avui en dia, una professional que acostuma a rebre crítiques pel tractament de successos​ i temes polèmics al seu programa d'Antena3. Coses de, precisament, "les reines" de la televisió.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat